Mobilne telekomunikacije

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:26

Re: Mobilne telekomunikacije

Post od Dusan »

Koliko je smorila ova prica i dezurni pljuvaci. A opet ce biti redova za ip6 i opet ce se prodati u ko zna koliko miliona primeraka. Nemoguce je da su bas svi toliki ljudi glupi, ludi, neznalice ili sta god...
Slicna prica kao samsung sto troluje one retarde koji cekaju 3 dana u redu za ip nekim marketinskim kampanjama, a i sami bi voleli da barem jedan njihov proizvod moze da stvori toliki hype.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:
Pridružio se: 18 Jan 2012, 11:13

Post od AcaKayak »

Bas tako. A ovde dezurni pljuvaci isto tako i pljuju sve aute sem svog auta. Valjda ti to bude u krvi. Ja ne znam da li sam za svoj auto tri puta na forumu napisao da je bolji od nekog drugog, pa samim tim i kao vlasnik notea 3 mogu da kazem da je iphone dobar.
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:26

Post od Dusan »

Vodi se prica o koliko GB rama ima?! Msm sve je to super sto se mene tice moze da ima i 256MB, ako funkcionise kao do sada.

Takva prica sa tim bezpoentnim pljuvanjima smara. Uredu je da kazes svidja mi se nesto/ne svidja mi se nesto, ali da sa nekom misijom pises protiv necega bilo da je mobilni telefon ili automobil nije normalno.

Uzivaj u svom androidu, samsungu, sta god, pusti drugog da uziva u onome sto se njemu svidja.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Ipon ima najmanje jezgara, gigaherca i megabajta a opet ubedljivo najtecnije radi i na testovima ima najbolje performanse. Sto govori da ipak oni imaju najozbiljniji pristup u integraciji tog hardvera i softvera.
Korisnikov avatar
steva_anya
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011

Post od steva_anya »

Imao sam Android, presao na WP8.
Voleo bi da imam iPhone 6, odgovara mi sve sto se tice specifikacija, samo ga ne bi platio 1000+ eura. :)
Nikad nisam imao bilo koji iPhone ali znam dosta ljudi koji su jaaakoo zadovoljni njima, a nisu pristrasni samo jednoj marki, niti pljuju druge, samo eto hvale iPhone.

Kad sam spomenuo WP, moja Lumia 925 pocela brze da se pali kad se stavi na punjac :) Pre je trebalo par minuta, sad znacajno manje.

Ono sto je ostalo da me izludjuje iako je izasao apdejt na 8.1 je "uskladjenost sa svim i svacim". Pod ovim mislim na sledece:
- dok sam imao Android kad mi neko posalje imdb link, pri kliku sam mogao da biram da li otvaram Opereom, imdb aplikacijom ili nekim drugom brovzerom. Toga kod WP nema
- ako iz npr Notes-a hocu da serujem nesto, mogu samo kao sms i eventualno FB, dok sam na Androidu imao listu: Whatsapp, Viber, Fb, Tviter, SMS, mail ...
- imam neku app za ID pesama, i kad prepozna pesmu nemam ovakve opcije za sherovanje ...

Sve ostalo sljaka bez greske.
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
CR7
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2014, 00:26
Garaža: BMW 316D F30

Post od CR7 »

terba necu da dam 600 eura ili 700 za jabuku,imam 1000e sa strane za iphone,ali ce otici za neke felne ili nesto drugo,citam i na isrbija forumu da nista spec nije poboljsan u odnosu na 5s.pre samsunga s5 sam imao i iphone4 i 4s,i 5s,ali eto sad sam na samsungu s5 i zadovoljan sam,videcemo.
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
Garaža: Nemam garažu :(

Post od Gaginh0 »

steva_anya napisao:
Kad sam spomenuo WP, moja Lumia 925 pocela brze da se pali kad se stavi na punjac :) Pre je trebalo par minuta, sad znacajno manje.

Ne razumem? Mislis da se brze ikljuci kad je normalno iskljucis, ili se brze ukljuci kad se baterija izprazni do daske pa je povezes na punjac?

Svakako mi je puno tih "par minuta". L9 je trebalo minut da se upali i unormali i sve to zbog provere mmc, a S3 treba bukvalno 15 sekundi od pritiska dugmeta do mogucnosti koriscenja aplikacija...
BOJ SE OVNA, BOJ SE GOVNA, A KAD ĆU ŽIVETI?

Slika
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

CR7 napisao:terba necu da dam 600 eura ili 700 za jabuku,imam 1000e sa strane za iphone,ali ce otici za neke felne ili nesto drugo,citam i na isrbija forumu da nista spec nije poboljsan u odnosu na 5s.pre samsunga s5 sam imao i iphone4 i 4s,i 5s,ali eto sad sam na samsungu s5 i zadovoljan sam,videcemo.
Drago nam je da imas 1000e sa strane i drago nam je sto si nam saopstio da ces ih dati za neke felne...
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
ADrei
Reactions:
Pridružio se: 21 Sep 2012, 18:34

Post od ADrei »

i meni je drago "tebra".. koje felne trazis? :rofl:

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:

Post od Gaginh0 »

:kezo: :kezo: :kezo: :kezo: :kezo: :kezo: :kezo: :kezo:

Meni je ostalo jos oko 200e, ali ih necu trositi, sauvacu ih za more sl godine :zbunjen: :kezo: :kezo: :kezo:

Slika
CR7
Reactions:

Post od CR7 »

ADrei napisao:i meni je drago "tebra".. koje felne trazis? :rofl:

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
terba 18 neke
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

sa ili bez guma?
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:

Post od Gaginh0 »

pa teRba neke 18 da stavis, male su ti ove bas, bez zajebancije, ove ostavi za zimski set...

Slika
CR7
Reactions:

Post od CR7 »

sa novim gumama RF
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:

Post od Gaginh0 »

Koji ce ti nove, imas kod Balabana u Temerinu dobre polovne, ionako je auto polovan...

Slika
Odgovori