Ne brže od života!
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Re: Ne brže od života!
Zar nema više, znam da je iz 1.3 izvlacio oko 130ks, a s obzirom da lik voli da cepa mislim da mu je taj 1.6 bio jači od 1.3
Pa mene deda 1924 godiste lupio kad sam u merkatoru stao na pesacki. Ne vidi, ne cuje, jedva iz kola izasao
a raspala z128 sa celavim letnjim gumama u februaru. U osiguravajucoj kuci su mi rekli da mu je to cetvrti udes u poslednjih godinu dana. Mislim da mu je letela dozvola posle toga.
Послато са SM-J500FN

Послато са SM-J500FN
Pa nemam pojma, ne bi bilo loše, pre svega treba zakon da bude jasan, bez izuzetaka i da se ljudi edukuju svakodnevno o njemu ( reklame po TV, jumbo plakati i slično ), kao u AT....onda bih možda, ali samo možda neko i upoštevao toHeinz napisao:Kod vas u Sloveniji nije svuda puna širina zaustavne recimo.
Ovaj naš zakon kaže "na autoputu", s zašto ne i na ostalim putevima sa više traka?
Takođe. Pre dosta godina me u ustaničkoj pokupio deda gluv, slep, sa slušnim aparatima. Ja stajao na semaforu, bez kočenja me zabo otpozadi.
Tutne pare i produže mu dozvolu. To će ići tako dok ne bude odgovarao i lekar koji mu je potpisao zdravstveni pregled. I dedu i lekara na veštačenje i mrš u pm sa dozvolom, obojica. Znaš kad bi neko uzeo pare da mu se dovodi u pitanje dozvola za rad.
Tapatalk
Tutne pare i produže mu dozvolu. To će ići tako dok ne bude odgovarao i lekar koji mu je potpisao zdravstveni pregled. I dedu i lekara na veštačenje i mrš u pm sa dozvolom, obojica. Znaš kad bi neko uzeo pare da mu se dovodi u pitanje dozvola za rad.
Tapatalk
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Sve bi drugacije bilo kad bi se licence za rad masno naplacivale, pa da budemo Jevropa.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Ja sam jednom video babu koja je uredno stajala i čekala dok je bilo zeleno za pešake, a čim se upalilo crveno krenula da prelazi ulicu. Zbunila se.grujicd napisao:Malo adrenalina pod stare dane

Ђенерал Јанковић
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Ne zna ni da li je pošla ili došla, a ne šta je koje svetlo na semaforu 

Nadjoh fotke, opalio me i sedeo u kolima.

Mislim da me nije ni video da stojim, sreca pa su pesaci prosli i da nisam drzao kocnicu.

Послато са SM-J500FN

Mislim da me nije ni video da stojim, sreca pa su pesaci prosli i da nisam drzao kocnicu.

Послато са SM-J500FN
TEŠKA NESREĆA U BEOGRADU Sudar policijskog vozila i kamiona, stradao policajac http://www.blic.rs/8ckfsvn
Послато са SM-J500FN
Послато са SM-J500FN
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ja ovde ne vidim sudar vozila policije i kamiona. Ko zna šte se ovde ustvari desilo.

Posetite www.garaza.rs !
Dve najbahatije kategorije vozača, dostava i policajci u civilu...
Edit:
...bicikliste nisam pomenuo jer im ne treba dozvola, pa ih ne shvatam ozbiljno.
Edit:
...bicikliste nisam pomenuo jer im ne treba dozvola, pa ih ne shvatam ozbiljno.
Poslednja izmena od Velja u 07 Feb 2017, 08:56, izmenjeno 1 put ukupno.
Bice da je policajac bio u civilnom automobilu. Jel ovo skoda fabia?
Послато са SM-J500FN
Послато са SM-J500FN
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Izgleda kao da je primio udarac bocno, da nije proklizao postrance na kombi.
Sent from my KIW-L21 using Tapatalk
Sent from my KIW-L21 using Tapatalk
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3