Uglavnom, tice se Start/Stop sistema. Kada sam vozao M5-icu, izludjivao me je start/stop sistem, kad god stanes, on ugasi auto, pomeris auto jedan metar, on ga prvo pali, pa ga opet gasi cim stanes. Mene je to toliko izludjivalo da nemam reci. Moze da se ugasi ali to se mora raditi svaki put kada se startuje auto (ne moze da upamti da je ugasen) i svaki put kada se auto vrati u ECO mode on se ponovo upali iako ste ga prethodno ugasili. I aj jos da razumem kad to stave u neki 520d ultra green efficiency eco ultimate i sl, al kad to strpaju u M5 onda je to bas strasno.
Onda sam iz radoznalosti otisao na BMW forum da vidim sta ljudi misle o tome, i skontao da otprilike 90% ljudi ne moze da svari ovo, potpuno su odlepili, zale se ovlascenim servisima ali ne postoji nacin da se trajno iskljuci (ok, verujem da strucan autoelektronicar moze da ga iskljuci kopanjem po memoriji, ali generalno ne postoji normalan nacin)... Neki ljudi kupuju polovne samo kako bi zaobisli ovaj sistem, ali najbolji mi je lik koji je toliko po..deo od ovog sistema u svom autu da je napravio sajt

http://www.bmwautostop.com/
Na sajtu je i uputstvo

How To Disable The BMW Auto Stop/Start System
1. Buy a good sledgehammer.
2. Open the door of your car.
3. Smash the sledgehammer against the Auto Start/Stop button.
4. Put leftover parts in a box and mail back to:
Attn: We don’t care what are customers think
BMW
Terrible customer service way
Nordrhein-Westfalen Germany