U Tuzli u gradu nisam bio, Grad kao grad sam video samo iz autobusa direktno sam otisao u njihovu Termoelektranu, iz bezbedonisnih razloga su nam i autobus ubacili u krug elektrane, ali se i dalje tamo osecaju tragove rata. Prvo su nas gledali kao sa marsa da smo pali docekali su nas bas onako ljudski ali iz price izmedju nas i njih je bilo i kad ste vi nas granatirali i kad ste vi nas granatirali, u pocetku je bas bilo ne prijatno ali su se posle nekog vremena malo i smirili. Izgledalo mi je kao da smo mi prvi Srbi posle rata koji smo dosli kod njih. Ipak je to bilo sluzbeno lepo su nas docekali ali neznam sta bi bilo da smo boravili u gradu.

Pravo iz Tuzle smo otisli na Pale Hotel Damis sasvim solidan hotel sa dobrom klopom vecera sa nocenjem i doruckom 21 euro. Moze se reci da je za preporuku

Na Palama sam bio uvece imaju setaliste nalik Knez Mihailovoj samo dosta manje naravno ima dosta kafica i utisak mi je bio pozitivan. Mada cuo sam dosta ruznih prica o Palama da je leglo kriminala ali je meni tamo atmosfera delovala sasvim Ok.
Sutradan Ilidza Vrelo Bosne prvi put sam bio tamo i ja sam prosto odusevljen. Prelepo izletiste steta sto nisam nosio aparat nego sam slikao telefonom tu sam se zadrzao nekih sat vremena ali je mesto za SVAKU PREPORUKU ko bude mogao da ode tamo verujte da ce biti odusevljen.

Inace odusevila me je jedna Bosnjakinja koja je prodavala cevape uzeo sam 5 cevapa u lepinji 2.5KM meni u dzepu pomesani i euri i marke umesto da joj dam 3KM ja joj dam 3 eura nisam video, pocne zena joj sine dao si mi puno para pa vraca one eure reko kad si vec postena nemoj vracati daj sokove za ostatak ionako nisam video sta sam dao.
Cveta im tamo i biznis ima fotograf koji direktno sa aparata stampa sliku

Eh to Sarajevo uvek prelepo Obilazak grada ali iz autobusa i odlazak na Bascarsiju i ne zaobilazne cevape kod Zelje i Mrkve

Mesto je za svaku preporuku atmosfera je odlicana i prijatna i valjalo bi je obici.

Iz Sarajeva sam krenuo za Visegrad, mesto Mokro restoran Tocak to smo svratili na klopu tj rucak. Restoran je tako katastrofalan sa odvratnom hranom. Klasicno ne ljubazno osoblje i bezobrazno pokusaj da nas podkrade. Mesto i retoran je za svakakvo izbegavanje.
Na red dolazi Visegrad

Ovo je bio pogled iz mog apartmana

Ovo je sa druge strane drine slikano sa jednog splava

Drina je tako prelepa i cista sto se vidi sa slika ali to je iskljucivo tako zahvaljujuci Hidroelektrani Visegrad jer sa druge strane brane je prava ekoloska katastrofa. Plasticnih flasa ima mali milion to je neverovatno nemozete da zamislite frizideri zamrzivaci ma sta sve nisam video tuga i ocaj. Brana od hidroelektrane dodje kao filter i oni dalje pustaju samo cistu vodu bez otpada. Kukaju ljudi nemaju resenje imaju ekipu koja nonstop cisti ali ne vredi kad djubre stize stalno to je blagi uzas za videti.
HE Vsegrad

Iz Visegrada pravac Tara. O Tari ne treba previse govoriti svima nama dobro poznata lokacija ali hotel Omorika je mesto za svaku preporuku. Ko je gurman kao ja klopa ce ga oduseviti

Inace bio sam kad su bile i mlade snage Partizana na pripremama

I na kraju Ovcar Banja mala jedna hidroelektranica sto mi mi rekli Potocara

Ilidza(Vrelo Bosne)-Sarajevo(Bascarsija)-Visegrad su ostavili na mene najlepsi utisak i ko bude hteo ili isao u tom pravcu a ima volju to je moja preporuka.
Steta sto nisam imao aparat nego sam sve delimicno slikao sa mobilnim i to mi je vise bila prazna baterija nego puna.