I da, dame i gospodo, očekujemo veliku posećenost ove teme, zato ostanite uz nas u narednih 6 meseci. Počelo je testiranje druge generacije Suzukija SX4.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Ovo ce biti posecena tema samo tako, ne pamtim da sam od nekog cuo nesto lose o SX4 do sada, na forumu i van njega. Cak bi se moglo reci da ovde vlada opsti konsenzus da je ovo do jaja auto.
Unutra mi deluje mnogo bolje nego do sada, ali slazem se sa trojketom oko utapanja u gomilu, ne obecava mi ovo sto se moze nazreti. Ali ajde, da ne kenjam unapred, mozda me i ovaj odusevi ko prosli
Treba zaboraviti na mogućnost da novi SX4 bude drugačiji od drugih koliko je drugačija bila prva generacija kada se pojavila 2006. godine. Sada je cela scena drugačija, mini SUV-ova ima dosta i biće ih još više. U svakom slučaju, to ne znači da ovo neće biti odličan nastavak priče, šta više možda će i kvalitetniji i kompletniji auto biti od prethodnika, ali bez bum faktora koji je imala prva generacija.
Definitivno je je veci od sadasnjeg modela,za broj je veci. Enterijer mi se svidja,konacno su serijski stavili naslon za ruke a kokpit deluje mnogo bogatije i lepse. Videcemo jos,mozda bude moj sledeci crossover (mada tesko,za sada mi je CX-5 favorit).
Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
I aktuelni model u "navigation edition" paketu ima žmigavce u retrovizorima. Retki su kod nas, iako ih ima u ponudi dilera. Do sada sam samo jedan video u saobraćaju.
Prikačeni fajlovi
Suzuki-SX4-X-EC-Special-Edition-1-580x368.jpg (64.2 KiB) Pogledano 4865 puta