EDIT by mod: ne pisati velikim slovima. Na forumima se to smatra vikanjem.
slovel napisao:LJUDI KAKAV JE AUTO FIAT STILO 1,8 16V, OVAJ STO SAM NASAO JE U FULL STANJU? AKO NEKO MOYE NAKA POMOGNE
Ovaj je slikan da se ne vide sitnice koje odaju tragove korišćenja za Stilo, kod vozačevog sedišta se ne vidi deo baš koji najviše strada (kod levog guza prilikom ulaska-izlaska kreće da se rešiva-puca-dere), na vozačevim vratima gde su komande za retrovizor i prozore nisu slikane (to zna da bude dosta izgrebano ili izbledelo, na ovoj km to izgleda kao novo) itd. Ovako lepo izgleda na slikama, ali dok to ne proveri majstor ništa.slovel napisao:http://www.polovniautomobili.com/oglas2 ... _stilo_18/ kako ide plin na ovo? pogodio sam 3500e mislio sam sutra da ga uzimam, prvi auto koji uzimam i sto vise trazim i slusam manje znam i razumemhvala vam stvarno mi znace vasa iskustva i misljenja!
nisam do sada gledao stila dok mi se ovaj nije svideo jurio sam megane 1,6 16v ali trenutno u cacku odakle sam nema nekih a ne bih gledao dalje komplikovano mi! nisam razmisljao o dizelasu iako svi kazu da je dobar a cuo sam da trosi ovaj dobro pa sam mislio plinom da to amortizujem? moram nesto uzeti sto jedan majstor rece sta god uzmes prevarices seali ne bih voleo bas previse da se prevarim