Zvanične slike novog LS-a i LSF-a, preuzeto sa Club Lexus Forums. Slike su velike, pa zato samo preview (3000x2000). Zvanična prezentacija je u ponedeljak, pa će tada biti objavljene i slike enterijera.
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline. Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite. Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Apsolutno nema nikakve veze.
Ako na nesto malo i vuce,to bi eventualno mogao biti Nissan...
Dusane, da ti spremim knjigu Bokija Kostica,"Kako sam pojeo sebe",da zapocnes kulinarsku karijeru kako treba?
Veče u kome se svi slazu je protraceno. Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Dušane, onda pre vuče na Crysler koji je to " gornji i donji otvor spojen u jedan" primenio pre Audia (na modelu 300C još 2003-će, a da ne pričam o njihovim ranijim konceptima). Znači da je tom logikom i Audi iskopirao. Da ne kažem da je sve to zapravo retro dizajn po uzoru na vozila iz 50-ih godina prošlog veka.
A da njuške sliče, ne sliče.
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline. Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite. Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
300c uopste nema to kao audi i lexsus, on samo ima malo veci otvor, nema prostor za tablicu na samom otvoru vec ispod.
Da ne sirimo dalji off, meni je ova audijeva filozofija i sada lexusa slicna, ali opet kao sve sto se tice izgleda i ovo je diskutabilno.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Dušane, hoćeš reći da Leksus više podseća na Audi, nego Audi na 300C?
Evo ti jedan raniji koncept: