Inače, možda sam već pisao, svojevremeno sam razgovarao sa čovekom koji već skoro 30 god. živi u US, koji je totalni freak za sportske automobile i imao prilike da vozi svašta. Kada sam ga pitao koji je najteži automobil za vožnju koje je vozio, iz topa je odgovorio - Countach i rekao da je noćna mora.
Pa to su bili automobili koje su mogli da voze iskljucivo majstori
Danasnje sportske automobile moze da vozi svaki pozer koji ima para...btw, takvi ih uglavnom i voze.
Auto koji opisuje Lamborghini i dan danas, silueta, polozaj motora, do nedavno i koncepcija sasije (cevasti ram). Kad se pojavio 1973. mozete misliti kakva je pojava bio. Sta napravi ekipa mladih inzenjera uz pomoc cike koji ima viska para.
uz svo postovanje Lamba, uvek sam vise cenio Ferrari.
Ranije zbog izgleda i istorije, a posle zbog toga sto je Ferrari ostao svoj i sto mu gazda nije Nemac.
Neko voli špagete, neko njoke...treba videti oba muzeja. U tom delu Italije ima svašta automobilističkog da se vidi, tu je koncentrat svetske automobilske ezoterije. 7 dana budete sa devojkom da obiđete "romantični itinerer", a onda 15 dana da se obiđu fabrike, muzeji, privatne kolekcije, restauratorske kuće, prelepi putevi...