Auto do 20000e, godiste 2006 ili mladje
Auto do 20000e, godiste 2006 ili mladje
Pozdrav ljudi,novi sam na forumu i posto vidim da se razumete u kola,sta i preporucujete da uzmem za budzet od oko 20 hiljada evra,novi autoobili me ne interesuju,ali ne bih starije od 2006. Hvala
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Re: Treba mi vasa pomoc :D
Pozdrav,
Prvo, imaš li porodicu, da li ti treba veći porodični auto??? Koliko kilometara godisnje prelazis, preferiras dizel, ilii benzin??? Da li ti sam imas neku ideju, jer za tu sumu novca, posebno medju polovnjacima, izbor je ogroman...
Prvo, imaš li porodicu, da li ti treba veći porodični auto??? Koliko kilometara godisnje prelazis, preferiras dizel, ilii benzin??? Da li ti sam imas neku ideju, jer za tu sumu novca, posebno medju polovnjacima, izbor je ogroman...
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Meni licno je ludost dati 20k€ za auto star 4-5 godina, bez bas bas poznate istorije.
Ako se vec ne ide na nov auto, treba gledati kupovinu od prvog vlasnika, a jos ako ga znas ili znas nekoga ko ga zna, tj kako odrzava auto...
Kako god, auto kupljen ovde, sa servisnom istorijom, redovno odrzavan, bez havarija. Ostalo je vec rizik za bilo koje pare, a pogotovo te o kojim pricas. Makar bio "kao casa", sa "proverenih" 157kkm, svaki auto je macka u dzaku, pogotovo iz uvoza.
Ako se vec ne ide na nov auto, treba gledati kupovinu od prvog vlasnika, a jos ako ga znas ili znas nekoga ko ga zna, tj kako odrzava auto...
Kako god, auto kupljen ovde, sa servisnom istorijom, redovno odrzavan, bez havarija. Ostalo je vec rizik za bilo koje pare, a pogotovo te o kojim pricas. Makar bio "kao casa", sa "proverenih" 157kkm, svaki auto je macka u dzaku, pogotovo iz uvoza.
- profesorPROST
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50
Šta ti konkretno treba???
Možeš i ovo za manje od 20.000e
http://www.polovniautomobili.com/oglas1 ... bmw_730_d/
Možeš i ovo za manje od 20.000e

http://www.polovniautomobili.com/oglas1 ... bmw_730_d/
Never Say Never Again
Cenim da bi BMW 3 /A4 / C u ovom slucaju zadovoljili potrebe.
Bar bih ja gledao tako nesto, ako mi ne treba karavan/veci auto...
Bar bih ja gledao tako nesto, ako mi ne treba karavan/veci auto...
Hvala na brzim odgovorima kao prvo 
Ovako,dizel bez dileme,mala kola ne volim.
Iskreno,ovo su mi pikovi,pa vi recite vase misljenje i naravno SLOBODNO staviti neke predloge : Audi A6 3.0 tdi, BMW 535d(286ks),BMW X5,Mercedes ML,Audi A5.
Prelazim +- 20 hiljada godisnje.S tim da bih pre limuzinu mego dzipa,ali cisto da znate sta dolazi u obzir

Ovako,dizel bez dileme,mala kola ne volim.
Iskreno,ovo su mi pikovi,pa vi recite vase misljenje i naravno SLOBODNO staviti neke predloge : Audi A6 3.0 tdi, BMW 535d(286ks),BMW X5,Mercedes ML,Audi A5.
Prelazim +- 20 hiljada godisnje.S tim da bih pre limuzinu mego dzipa,ali cisto da znate sta dolazi u obzir

-
- Pridružio se: 17 Jan 2012, 21:35
- Garaža: Audi A4 B9 Avant 2.0TDI
Imao sam prilike da vidim konkretan model pre neki dan svojim ocima.
http://www.polovniautomobili.com/oglas2 ... o_xc60_24/
Sto se mene tice, sve preporuke za ovaj volvo.
http://www.polovniautomobili.com/oglas2 ... o_xc60_24/
Sto se mene tice, sve preporuke za ovaj volvo.
Ne znam,dzip mi je nekako ono plan B,a Volvoa bas i ne volim,ima jedan komsija s60,drugi xc90 i meni se to ne svidja.Nekako mi je taj nmw 535d e60 najbolji,koja su vasa misljenja vezano za njega.
Eventualno cls,prethodna verzija,sta o njemu mislite? Mada on mi i nije nesto tako lep,a i slabiji je od bmw-a...
Eventualno cls,prethodna verzija,sta o njemu mislite? Mada on mi i nije nesto tako lep,a i slabiji je od bmw-a...
Re: Auto do 20000e, godiste 2006 ili mladje
Mislim da je e60 katastrofalna kupovina. Nije jeftin, ruzan unutra uzasno, jako zastareo naspram naslednika. Cena ce mu padati kao kamen.
Ukratko prevazidjen auto za puno para.
Ukratko prevazidjen auto za puno para.

Auto je vec sad star 10 godina a pored toga dobar 535d nema sanse da se uzme za pomenutu cifru.
Ja bih ti savetovao Merc C250 CDI...
Ne volim kolapa mercedes c,audi a4 i bmw 3.
Jednostavno nikada me nisu privlacila...Rekao sam okvirno 20 hiljada,koja hiljada vise,sigurno ne bi kvarila posao...Ne znam meni je taj bmw super + na top gear-u su ga bas nahvalili samo tako,a ovaj F10 mi je prelep,samo je jos uvek preskup.
A,za cls-a mi niste odgovorili...?
Jednostavno nikada me nisu privlacila...Rekao sam okvirno 20 hiljada,koja hiljada vise,sigurno ne bi kvarila posao...Ne znam meni je taj bmw super + na top gear-u su ga bas nahvalili samo tako,a ovaj F10 mi je prelep,samo je jos uvek preskup.
A,za cls-a mi niste odgovorili...?
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Ne uzimaj Top Gear za neku konkretnu referencu. Ja ih obozavam, ali oni su mnogo vise emisija zabavnog karaktera nego ozbiljna auto predstavljanja...
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
Ma,ok je to,ali sam na dosta mesta nasao da je to jako dobar auto,i sto se tice ubrzanja,pouzdanosti,udobnosti,izgleda,svega generalno.
Zašto čoveku namećete samo švaBska kola ?
Zašto ne bi dao 20.000 € gotovine za neki dalekoistočni dragulj, talijansku strast ili francusku avangardu ?
Msm, nisu to neke velike pare...

Zašto ne bi dao 20.000 € gotovine za neki dalekoistočni dragulj, talijansku strast ili francusku avangardu ?

Msm, nisu to neke velike pare...
CLS je u osnovi E klasa w211.
Za te pare bi mogao ok da se nadje, mozda za koji dinar vise. Kod njega moze da bude problem 7G tronic menjac, imali su kvarova u prvim serijama...
BMW 5 mi je pored njega potpuno neupadljiv. E60 me nikada nije odusevljavao koliko e39 ili f10.
Mislim da bi trebao prvo da se dogovoris sa sobom kakav auto zelis (CLS ima 2+2 sedista, dok je 535 klasicna limuzina), da ako trazis sedan ne gledas uporedo i A5 sa dvoje vrata i ML koji je veliki SUV. Tako nikada neces kupiti auto...
Za te pare bi mogao ok da se nadje, mozda za koji dinar vise. Kod njega moze da bude problem 7G tronic menjac, imali su kvarova u prvim serijama...
BMW 5 mi je pored njega potpuno neupadljiv. E60 me nikada nije odusevljavao koliko e39 ili f10.
Mislim da bi trebao prvo da se dogovoris sa sobom kakav auto zelis (CLS ima 2+2 sedista, dok je 535 klasicna limuzina), da ako trazis sedan ne gledas uporedo i A5 sa dvoje vrata i ML koji je veliki SUV. Tako nikada neces kupiti auto...