Licno da sam ga pazario ne bih ocekivao cuda,ocekivvanja bi bila skromna jer je definitivno najjeftiniji NOV automobil u okruzenju...jbg-a,koliko para -toliko svirke!!!
Teraj dok ti ne dosadi,manje ga "slusaj" a posle ,zna se...

Moj stari Zoro, ima fabricki setap mehanike, i motora, sve radi ko Doxa...Delija napisao:Da se razumemo, ni Honda nije ono sto je nekad bila - jbt, na 10k km sam morao da cistim dizne
Saša napisao:Ne bih se složio da je Classic "raščišćavanje" Fiatovih skladišta... Da je tako zar bi onda ubacivali drugačiju konzolu od one u Z10, stavili nove/bolje retrovizore, drugačija sedišta, drugačije ratkapne i još dosta drugih detalja? Zar to onda ne bi bilo potpuno isto, ako već kažete da su samo čistili lagere? Neće da bude... Classic je ipak samo nastavak proizvodnje sa sitnim poboljšanjima, a takav je kakav je već ispao. Ne verujem ni da je "italijan" bio nešto bolji, sem što je imao više opreme. Savršenstvo nisam ni očekivao, a onim šta sam dobio sam za sada i više nego zadovoljan...
Tapatalk
Slazem se....i ajd kad je vec postovao,poslusajte GEZU i nece biti potrebe vise za otvaranjem tematike ovog tipa!!Saša napisao:Gde sam ga ja to dizao u nebesa? Vrlo sam realan, za razliku od nekih ovde koji su očigledno za 8-9 hiljada evra izgleda očekivali Mercedesa u najmanju ruku.
Tapatalk