Meni ni jedan Audi i Bmw nisu ruzni(skoro ni jedan),ali me bas nervira taj smer dizajniranja...
Jedino se jos Mercedes drzi razlicitosti medju modelima,ali je pitanje koliko ce i to da potraje...
Sta znam,bas volim razlicitost,kakva god bila...
Veče u kome se svi slazu je protraceno. Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Slazem se, ali ipak ne treba preterivati. Tu dolazimo i do jednog efekta, da ljudima nije jasno da li neko vozi A6 ili A4, a sad u igru upada i A3, doduse tu se gabaritno vec dosta razlikuju. A A6 bi ipak tu trebalo da bude veliki i skuplji brat, i sve sto sa tim ide.
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Meni je ok prica audija (vw, bmw i merca) zato sto poznajem modele. Na kilometar ih razlikujem i tesko da bi neki od njih pomesao, a da vozim A8 bolelo bi me uvo sta kaze komsija. Vozim ga za sebe, a ne za njega.
U Nextovom postu stvarno izgledaju mozda previse slicno, ali uzivo bas i nije tako.
I uzivo je slicna prica...
Neko ko ne bleji na auto-forumu i ne zanima ga preterano svaki detaljcic na kolima, nece razlikovati modele dok ne dodje do njih...
Ja cak ponekada zaboravim kako izgledaju farovi zadnji od A6/A8/A4, pa totalno omasim model sa 15+ metara...
Veče u kome se svi slazu je protraceno. Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
A nije poenta ti kao individua sta mislis, cela svrha A8/S/7 je da se izdvajaju od ostalih, da sa 100 metara mozes da kazes "u jbt, eno ga novi A8", da se zna da je on najveci, najbolji, najskuplji itd.
Ako dajes 100.000 evra za auto koji predstavlja pre svega statusni simbol (bilo firme ili pojedinca) ocekujes da ga ne mesaju sa A6 koji voze taksisti, menadzeri itd...