Naime,desio mi se mali problem.Danas kada sam upalio auto instrumenti na tabli se nisu pokrenuli,Obrtaljka ne radi,KM sat, i za divno cudo zmigavci.Sve ostalo radi u najboljem redu.Da napomenem jos da mislim da ima veze sa akumulatorom koji sam promenio pre 4 meseca.Kad se da kontakt ono punjnje koje se cuje traje krace nego inace i jako brzo gasi check lampice(normalno je za 3 sec a sada za pola sec,i cuje se neki kratak zvuk koji ranije nije pri davanju kontakta)
Sumnjam na osigurac.Zakazao sam sutra servis u inter sremu..Moracu da vozim bez zmigavaca tamo.
Otkazala tabla, Skoda Fabia
Re: Otkazala tabla, Skoda Fabia
pazi ako si vec zakazao onda ok, ali bolje proveri sa eletricarem to. sve sumnjam na neki osigurac, mada moze da bude i do same struje u vozilu. jel nrp radio radi? i ako radi odakle mu je dovedena struja?
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Ako i migavci ne rade meni liči na neki modul...
Grujic napisao:Ako i migavci ne rade meni liči na neki modul...
UPDATE: probao sam vcrs sa drugom da cackamo malo osigurace i nijedan nije iskocio ili tako nesto,poenta je da ja od sunca danas nisam lepo video da mi zmigavci rade zapravo ali ne radi samo tabla unutra.Ovo je jako zanimljivo,kada je motor ugasen cela tabla radi i osvetljenje na njoj kad je pozicija,a kada upalim auto i upalim svetla tabla ne radi..samo par sijalica radi(za svetlo kratko i dugo i to je sve) obrtaji i brzinomer ne rade i zmigavci one strelice a spolja se vidi da rade.Svejedno sutra na servis pa cemo videti sta je ...EDIT: Radio i sve ostalo funkcionise savrseno

Kad vec pisem o problemima imam jos jedan koji nije strasan ali me jako nervira.Kada prelazim preko lezecih policajaca ili kad ukocim do zaustavljanja cuje se neko krckanje iz prednjeg dela auta,kao da dolazi iz amortizera i tockova..ne znam kako da objasnim ali zvuk je najslicniji zvuku zardjalih vrata kad se otvaraju ili kad na duseku zardja feder

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Mozda je problem sa kontakt bravom? Kada upalis auto, gurkaj malo kljuc od sebe, ka sebi, gore, dole.... izgleda sasavo, verovatno nije uzrok, ali ne kosta nista 
TT

TT