Odmah i jedno pitanje za biker-a :
Evo ovako, trenutno se ne bavim nikakavim sportom, ali ranije sam bio prilicno aktivan, skoro kao profesionalac

Edit: i da imam 120-125kg, moja "idealna" tezina bi bila 90-95kg, ali "realno" ~100kg.
Za pocetak moj ti je savet ne cekaj lepo vreme nego se baci na laganu setnju pa polako pojacavaj duzinu trase, kreni na stepenice ako imas neki soliter u blizini (ova vezba ce ti kasnije pomoci na biciklu kada krenes da vozis), plivanje ti je idealno za kicmu a i probusi malo kasikunikaragva napisao:Pa dobro, malo sam oftopikovao, ali sve je u nekakvoj vezi.
Tako da mozemo da se vratimo na biciklo
Hehe, nekako mi vise lezi, da vise trosim energije, ako je vec previse unosim, nego da busim kasiku, ali videcemoBAJKER napisao:Za pocetak moj ti je savet ne cekaj lepo vreme nego se baci na laganu setnju pa polako pojacavaj duzinu trase, kreni na stepenice ako imas neki soliter u blizini (ova vezba ce ti kasnije pomoci na biciklu kada krenes da vozis), plivanje ti je idealno za kicmu a i probusi malo kasikunikaragva napisao:Pa dobro, malo sam oftopikovao, ali sve je u nekakvoj vezi.
Tako da mozemo da se vratimo na bicikloKada krene lepse vreme onda bajk i to prvo ravnicarkse ture od 15 -30 km. a zatim ukljucis i neku brdsku voznju npr. Fruska Gora. I najbitnije da ne gubis volju i nadu u sebe da neces moci da uradis sto si naumio. Gde god krenes idi peske ili biciklom i za 3 meseca videces efekat.