Pukla mi je zadnja leva stop lampa bas kod migavca i sad sam u potrazi za drugom. Isao sam u Ovlasceni servis nude mi novu orginalnu za 11000 din. i to mi je bila jedna i glavna opcija. Zvao sam poznati otpad za Fiata Maki iz Sapca i covek mi nudi neku kinesku repliku za 50 eura koju nema sanse da kupim. Da se nesto cimam po otpadima i nisam bas za to, jer ne znam dali ce biti neke vizuelne razlike izmedju moje stopaljke i neke stare 8-10 godina. Listam malo pre oglase i naletim na nekog decka koji radi farove isto kao i Steva sa foruma farbanje u crno. Ima zavrsene i zadnje stopaljke orginalne skinute sa kola, ofarbane u crno. Predpostavljam da bi to na mom metalik crnom puntu lepo stajalo, a pritom je i cena korektna 60e za obe, ono sto mene interesuje je dali bi imao sa tim problema na tehnickom pregledu ili da me panduri cimaju zbog toga, kako bih to stajalo na mom crnom puntu, on tvrdi da sijalice se isto vide kao i da nije farbano da je to neka Nemacka specijalna boja, mada meni laiku moze da prica sta hoce ja se u to ne razumem. Dali se isplati uzeti to?
Ovo je par slika sa njegovih kola, a sutra ce mi poslati na mail slike tih stopaljki.

Ovo je njegov opis
Kod: Obeleži sve
stop lampe su farbane toniranim lakom u crnoj boji, na izgled su gotovo potpuno crne a kada se ukljuci sijalica unutra vidi se isto kao i na neofarbanim, vidite slike. farba je najkvaljitetnija nemacka i dobijate garanciju na kvalitet farbanja i farbe, kao i na sama stop svetla koja kupujete.
sam lak kojim su farbane lampe je specijalno narucen i toniran za tu priliku i u sebi ima krupne kristale koji se presijavaju na suncu iz blizine a ujedno je crna mat boja dominantna iz daljine. to se ne moze prikazati slikom ali izgleda neverovatno dobro.
savrseno pristaju i na crnom autu a i na svetloj boji na kojoj dolaze do izrazaja fantasticno.
prodaju se u komplatu obadve stop lampe.
Meni nudi iste ovakve samo farbane sa sjajnom crnom bojom on kaze da su jos lepse, sutra mi salje slike na mail pa cu ih okaciti ovde. Sta mislite dali se isplati uzimati ili juriti klasicnu stop lampu?