Zamenski diskovi za Astru 1.9 CDTI (150KS), prednji?

Iskustva sa servisima, cene održavanja, pranje i poliranje
Odgovori
gazza
Banned
Reactions:
Pridružio se: 01 Okt 2012, 12:38
Garaža: Suzuki S-Cross 4x4 1.6TD Sergio Celano

Zamenski diskovi za Astru 1.9 CDTI (150KS), prednji?

Post od gazza »

Pozdrav, treba da menjam diskove i plocice napred. Ne bih se preterano trosio, opet kocnice, glava u torbi, taj fazon. Pa mi treba savet sta da kupim da radi dobar posao a da je pristojna cena.

Nudi mi se Meyle za 7500 din, Automega za 8500 i Metelli za 9000.

Nijedno od ova tri imena mi nista ne znaci pa molim za preporuku. Ako ne ovo onda sta? Pre godinu dana sam menjao zadnje, stavio sam mislim Luk (ako je njihova kutija drecavo zuta), nisam imao nikakve probleme ili nista neuobicajeno ali ne vidim da ih iko nudi sada.
Korisnikov avatar
Markoni
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:47

Re: Zamenski diskovi za Astru 1.9 CDTI (150KS), prednji?

Post od Markoni »

Mozda Textar, u Auto Line-u. Oni su povoljni, a Textar ima dobar odnos cena-kvalitet...
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

Koristio sam do sad, do duše jednom, meyle pločice, diskove još nisam menjao.
Šta ja znam nisu loše, mekane su, prljaju felnu, ne škripe nikad.
Doduše ako divljaš pregrejaćeš ih lako. Ja sam uspeo dva puta. Jednom u Vojvodini, kada sam hteo da ih testiram malo. A drugi put na Manjači, i nisam se osećao baš prijatno.
Ali ako voziš normalno, bez divljanja po serpentinama, onda ne bi trebao imati nekih problema.

Evo i ja da pitam koje kočnice da uzmem za divljanje? :D Uskoro ću i ja menjati, i diskove i pločice.
Svi kažu ATE, ali vidim da ima nezadovoljnih i sa njima.
U prodavnici gde sam uzeo meyle, imaju i textar i još neke, ..., ali kažu mi sve je to isto, nećeš ništa dobiti ni sa drugom markom.
gazza
Banned
Reactions:

Post od gazza »

e da, lupio sam za luk, meni su zadnji diskovi textar, za sada bez greske mada nije to tako kriticno

uzeo bi ja to ponovo radije nego ovaj mayle
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

Textar pravi OEM za BMW i Merc, tako da je to ozbiljna marka. Takodje i Ate, al ebem li ga sta danas marka znaci. Ja sam stavio kod nebe Zimmerman diskove koji bi trebali biti sam vrh, kad ono auto trese pri kocenju od samog pocetka sa njima...
gazza
Banned
Reactions:

Post od gazza »

sad mi je drugarica sredila popust u gazeli koja uvozi textar i meyle, nazalost nemaju na stanju diskove textar za moj auto pa sam na kraju uzeo meyle diskove i textar plocice, vodjen nekom pricom da (pod uslovom da se ne diskovi ne krive) se moze ici na bolje plocice sa prosecnim diskovima.

vidim da se oko meyle vode ratovi na netu, uglavnom losi amortizeri i korektne kocnice. videcemo, ja sam opitni kunic. :navijamo:
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

A Textar je kao neka mega firma? Ja sam stavio njihove Pro diskove da isprobam i zasad su okej. Za te pare mogu da se menjaju svaki put sa pločicama.

Tapatalk HD
Korisnikov avatar
kvcali
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:02
Garaža: Omega B2 2.0
Kontakt:

Post od kvcali »

@ nikaragva

za divljanje uzmi ferodo profi seriju (citaj najskuplju),mislim da se za diskove zove premier, a za plocice nesto tipa fds ili takonesto, neces da imas problema, i moras i ulje da menjas, imas i tu neko ferodo racing dot4 i nesto.... ili tako nesto, to ide u kompletu
Slika

GS, GS/E, GSE, GTE, GSI, OPC # Irmscher, Mantzel, Steinmetz, Zender, Lexmaul, Mattig, Rieger, Kissling

http://www.opelteamserbia.com/forum
Odgovori