Ovako ljudOvi, iskrslo mi je da od ortaka imam priliku da uzmem Volkswagen Passat B5.5 74 kw, 1.9 TDI 2001 godiste, karavan. Od opreme ima sve sem koze i presao je nekih 230 k km. On mu je radio veliki servis u decembru prosle godine i presao je 5 k km od tad, dosta je stvari izmenjao kako su mu dolazile na red. Ima male tackice od kamencica napred ali to se valjda podrazumeva na 12 godina starom autu. Enterijer je krem boje i perfektan je. E sad on je uzeo od nekih ljudi koji su uvezli taj auto is Slovenije (mislim da je kupljen od nekog invalida, nisam siguran). Probao sam ga juce i na putu lezi kao pracka. Samo mi se palio ESP u krivini pri 90 km/h na sekund ili dva. Sad ne znam dal to treba ili ne. I nisam skontao dal ima putni racunar ili ne. Posto se nije palio kad sam palio auto i nisam video da na rucicama ima bilo kakvih kontrola za racunar, mozda i nema. Saveti su pozeljni u svakom smislu, hvala.
Zaboravio sam da napomenem da ga ceni 3.800 eura
Savet pri kupovini Passata
-
- Pridružio se: 25 Apr 2013, 12:22
- Garaža: Alfa Romeo 145 1.6 ts 120ks 1998
Savet pri kupovini Passata
Poslednja izmena od cecin u 15 Jul 2013, 10:48, izmenjeno 1 put ukupno.
Re: Savet pri kupovini Passata
Ne znam za ostalo, ali taj ESP možda nije treba da se upali. Možda su gume ćelave pa je zanosio. Šetao sam i ja moj auto u krivini, ali se nije palio.
Jedine situacije kada mi se palio ESP su bile sneg i led.
Doduše, taj model pasata je poznat kao loš u testu severnog jelena, tako da kontam da ga je lako okrenuti i zaneti kad treba, i ne treba, jer je prošao na testu kao neki terenci, tipa hiluxa, mazde bt i slično, daleko iza ostalih limuzina.
Jedine situacije kada mi se palio ESP su bile sneg i led.
Doduše, taj model pasata je poznat kao loš u testu severnog jelena, tako da kontam da ga je lako okrenuti i zaneti kad treba, i ne treba, jer je prošao na testu kao neki terenci, tipa hiluxa, mazde bt i slično, daleko iza ostalih limuzina.
-
Gume su mu sve cetiri zimske, skoro nove, mada je bilo toplo kad sam probao. Nije mi bezao sa puta. Ja sam njega pitao za to, on kaze kao da je primetio i on to ali da mu kao nije pravio probleme u voznji (pre 20 dana je isao na more sa njim).
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Najbolje informacije dobices od clana Dag81, mozes mu pustiti i pp. jer je covek magistrirao Passate b5.5... passat freak 

Brzine idu u H-a !!!

-
Hvala Walkere DejeDay Walker napisao:Najbolje informacije dobices od clana Dag81, mozes mu pustiti i pp. jer je covek magistrirao Passate b5.5... passat freak

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
cecin napisao:Hvala Walkere DejeDay Walker napisao:Najbolje informacije dobices od clana Dag81, mozes mu pustiti i pp. jer je covek magistrirao Passate b5.5... passat freak

Nema na cemu, ipak ces od njega dobiti sve potrebne informacije.
Brzine idu u H-a !!!