Polovnjak ~10Ke
Polovnjak ~10Ke
Kako stoje stvari BMW ide cim se vratim iz Grcke,najkasnije posle septembarskog roka
Pa,bih da mu sto pre nadjem alternative.Ovaj auto ce biti apsolutno I u svakom smislu privremen,znaci maksimalno godinu dana,verovatno 1/2 godine,znaci ne interesuju me nikakva ulaganja u njega I sl. I cilj mi je da izgubim sto je manje moguce na njemu.Pa bi me interesovalo sta biste mi vi predlozili? Jedino sta bih ja voleo (ne I must have) je da bude automatik...

Re: Polovnjak ~10Ke
A koji oblik karoserije zelis ? Koliko ponija , koje pogonsko gorivo ?
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Iskreno,bas sam fleksibilan,sve bih uzeo u razmatranje (a da je za te pare )
Mada bih iskljucio nekakve "trkalice"
tipa Golf GTI,Megan/Clio RS...
Mada bih iskljucio nekakve "trkalice"

- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Kiu Cee'd 1.4 Dynamic u e5b boji, nov auto, ja je licno narucio a taman ce doci do kraja avgusta
Salu na stranu, mislim da bi ti onda najbolje bilo da kupis nesto sto se lako prodaje na trzistu...
Po meni bi trebao da ciljas nekog VW-a dizela ili nesto slicno (mozda neki A3)

Salu na stranu, mislim da bi ti onda najbolje bilo da kupis nesto sto se lako prodaje na trzistu...
Po meni bi trebao da ciljas nekog VW-a dizela ili nesto slicno (mozda neki A3)

Tako sam I ja mislo Risto 
A3/4 su mi ozbiljni kandidati
Pasat CC je dosta skup,ne znam samo Skoda Superb,Volvo S60,BMW 320... ?
Ne znam,ovo sam "na prepad" odlucio,bio sam vise u dilemi M5 f10 ili 997 Turbo,a onda....

A3/4 su mi ozbiljni kandidati

Ne znam,ovo sam "na prepad" odlucio,bio sam vise u dilemi M5 f10 ili 997 Turbo,a onda....

Ako hoces automatik za te pare mislim da je najbolji DSG menjac.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Automatik bi bio lep +,ali svakako kao sto sam I naglasio nije obavezan 
Sta mislite za Vola ? Kakav je on sto se tice odrzavanje,kasnije prodaje,pouzdanosti...?

Sta mislite za Vola ? Kakav je on sto se tice odrzavanje,kasnije prodaje,pouzdanosti...?
- Risto
mislim da bi trebao odustati od automobila tipa Volvo i sl. jer to nije lako prodati posle...
Ne znam kakvog CC-a mozes naci za taj novac tako da bi ja odustao od toga... Ja bi po tvojim kriterijumima ciljao nekog Passata B6, Audija A3 ili Golfa 6. Superb mi je mocan auto (ako pricamo o novom modelu) ali nisam siguran kakvog mozes dobiti za 10-ak hiljada evra
A4 mozes naci za taj novac, b7 naravno, ali ne znam da li ti se svidja taj auto... Ti si u najvecem problemu kojeg mozes imati, sta god kupis bice u svakom pogledu losije od onog sto si vozio tako da ne znam kako mozes naci nesto sto ce ti super leci...
Steta sto si mijenjao auto, razumijem zelju za promjenom, ali sada opet trazis slican auto a skucao si taman razliku para koja ti sada treba
Koliko uopste moze biti isplativo to sto ti radis? ja bas i nisam siguran u to, nadam se da ces dobro "udati" bimmera...
edit:
ja licno gotivim Volva, da imam dovoljno novca vjerovatno bi uzeo XC60/novi S60, ali sa druge strane mislim da je to za nase uslove "egzotika" tako da bi ga sa aspekta postprodaje izbjegao... kapiram da bi ti uzeo neki s60 prosle generacije a koliko sam cuo, od komsije, odrzavanje nije toliko strasno ako imas dobrog majstora koji te ne "dere" previse sa cijenom dijelova...
Ne znam kakvog CC-a mozes naci za taj novac tako da bi ja odustao od toga... Ja bi po tvojim kriterijumima ciljao nekog Passata B6, Audija A3 ili Golfa 6. Superb mi je mocan auto (ako pricamo o novom modelu) ali nisam siguran kakvog mozes dobiti za 10-ak hiljada evra

A4 mozes naci za taj novac, b7 naravno, ali ne znam da li ti se svidja taj auto... Ti si u najvecem problemu kojeg mozes imati, sta god kupis bice u svakom pogledu losije od onog sto si vozio tako da ne znam kako mozes naci nesto sto ce ti super leci...
Steta sto si mijenjao auto, razumijem zelju za promjenom, ali sada opet trazis slican auto a skucao si taman razliku para koja ti sada treba

edit:
ja licno gotivim Volva, da imam dovoljno novca vjerovatno bi uzeo XC60/novi S60, ali sa druge strane mislim da je to za nase uslove "egzotika" tako da bi ga sa aspekta postprodaje izbjegao... kapiram da bi ti uzeo neki s60 prosle generacije a koliko sam cuo, od komsije, odrzavanje nije toliko strasno ako imas dobrog majstora koji te ne "dere" previse sa cijenom dijelova...
Volva vozi pola mog komsiluka
E,sad,znam ja da je sve sto uradm,moze da se svrsta pod :"s konja na magarca" sto nazalost I jeste istina.
Ali,jednostavno-tako je.
Naknadna pamet,je najmanje korisna,da sam znao,naravno da ne bih prodavao A6,ali nema veze,ne zalim
Tada sam bio u razmisljanju A6 pa 535 pa za godinu I po M5...
Ali,eto,zato je I zivot interesantan jer ga je nemoguce anticipirati 
Edit : Sto se tice njegove prodaje to ne znam...Oglas ce izaci u ponedeljak,pa cemo videti,u sustini,necu da ga poklonim,jer je auto stvarno perfektan(uradjen veliki servis,registrovan jos 7 meseci,ne lupan,maksimalno odrzavan).Ali,svakako da sam svestan da ga necu prodati u utorak
I,hocu samo za kes da ga prodajem,nikakve zamene/nista ne dolazi u obzir.
Lako bih ga ja prodao da hocu nesto jace,pa ga dam + kes,al` ovako....

E,sad,znam ja da je sve sto uradm,moze da se svrsta pod :"s konja na magarca" sto nazalost I jeste istina.
Ali,jednostavno-tako je.
Naknadna pamet,je najmanje korisna,da sam znao,naravno da ne bih prodavao A6,ali nema veze,ne zalim

Edit : Sto se tice njegove prodaje to ne znam...Oglas ce izaci u ponedeljak,pa cemo videti,u sustini,necu da ga poklonim,jer je auto stvarno perfektan(uradjen veliki servis,registrovan jos 7 meseci,ne lupan,maksimalno odrzavan).Ali,svakako da sam svestan da ga necu prodati u utorak

Lako bih ga ja prodao da hocu nesto jace,pa ga dam + kes,al` ovako....
- Risto
naravno, lako je biti general posle bitke, ako auto ulazes u nesto pametnije onda je to uvijek pravi potez
ako mene pitas gledaj onda da uzmes neki dobar kompakt za tih 10000 evra jer nisam siguran koliko dobar A4 mozes uzeti (ili neki slican auto) a sa druge strane i sam sam trazio dobar polovan auto u tom rangu i vjerujem da je moguce naci kvalitetan auto za taj novac
mislim kad bi sada za 10000 evra kupio e90 (a4 b7 ili nesto trece) da bi tada imao dobre sanse da kupis neki primjerak u kog treba ulagati a rekao si da ti treba auto cija eksploatacija i gubitak vrijednosti nece kostati puno...

ako mene pitas gledaj onda da uzmes neki dobar kompakt za tih 10000 evra jer nisam siguran koliko dobar A4 mozes uzeti (ili neki slican auto) a sa druge strane i sam sam trazio dobar polovan auto u tom rangu i vjerujem da je moguce naci kvalitetan auto za taj novac

mislim kad bi sada za 10000 evra kupio e90 (a4 b7 ili nesto trece) da bi tada imao dobre sanse da kupis neki primjerak u kog treba ulagati a rekao si da ti treba auto cija eksploatacija i gubitak vrijednosti nece kostati puno...
Ulaganja bi trebalo da "uparkiraju" dogodine nesto od mojih primarnih zelja,pa mi zato I nije sada zao zbog prodaje 
Pa da,treba mi auto koji ce preci za tih 12 meseci nekih 1000-1500 km/mesecno a da su ulaganja samo u gorivo
E,sad,ne znam Golf V/VI A3,BMW 1...?

Pa da,treba mi auto koji ce preci za tih 12 meseci nekih 1000-1500 km/mesecno a da su ulaganja samo u gorivo

Ma golf 5 neki u pristojnom stanju.
Kako Golf stoji sa automatskim menjacem ?
- Risto
nemoj da sad ratujemo oko istog BMW keca
da ne budem najgori spamer, evo i par mojih predloga:
http://www.polovniautomobili.com/oglas3 ... mmon_rail/
ili ovaj bimmer
http://www.polovniautomobili.com/oglas3 ... _i_tuerer/
Golf, koliko ja znam, dolazi sa DSG mjenjacem koji je mnogo hvaljen tako da ga "smijes" kupiti bez mnogo mozganja... Jedino ne znam koliko je lako/tesko prodati takav auto kao polovnjak...

da ne budem najgori spamer, evo i par mojih predloga:
http://www.polovniautomobili.com/oglas3 ... mmon_rail/
ili ovaj bimmer
http://www.polovniautomobili.com/oglas3 ... _i_tuerer/
Golf, koliko ja znam, dolazi sa DSG mjenjacem koji je mnogo hvaljen tako da ga "smijes" kupiti bez mnogo mozganja... Jedino ne znam koliko je lako/tesko prodati takav auto kao polovnjak...
Necemo 
Onaj Golf je
samo sto bi me on izasao 11.500,a toliko necu da dam 
MAda BMW je BMW,a I tek sam patike kupio

Onaj Golf je

MAda BMW je BMW,a I tek sam patike kupio