Motor pod haubom je dobro poznati 1.4 100ks uparen sa novim menjacem i pruza zaista zivahnu voznju.
Na niskim obrtajima me je prilicno odusevio, jer sam ocekivao da ce biti trom, ili sam se prosto totalno odvikao od atmosferskog motora.

Vozio sam ga kako po gradu, tako i na autoputu. Ima snage, a nije ni cudo kad je velicine kartinga.
Prilicno je udoban i upija lepo rupe, namerno sam ga vozio po losijem putu da i to isprobam, nigde ne lupka, cak je i zvuk upijanja dobar.
Sedista su vrhunski odradjena sto se moze videti i na slici, imaju odlicnu potporu a i mnogo su udobnija nego moja u Corsi.
Da li su u svim paketima takva sedista, nemam pojma. Ova su super!
Kvalitet izrade je na odlicnom nivou. Vrata su presvucena kozom i prostepana belim koncem bas kao kod mene na Astri.
Ova crna lakirana plastika je dobro uradjena pa cak ni otisci ne ostaju dok ga 10x ne pipnes po istom mestu.
Volan dobro lezi u ruci, koza je kvalitetna i mozda cak ista kao i u Astri. Kontrole su pregledne, na dohvat ruke.
Ima opciju i City servo i vrlo je prakticna stvar za uske ulice i parkiranje.
Klima digitalna i vrlo lepo svetli kada je ukljucena.
Autic je zaista okretan po gradu a i privlaci paznju. Dok sam ga vozio,primetio sam da se dosta njih okretalo, a pogotovu zenske

Ukusi su razliciti, i mnogi vicu da je gej, ali bez ikakvog blama bih ga kupio. Izuzetno dobro odradjen i sklopljen auto i mislim da ce se fino prodavati. Cena mu jeste jaca, ali ide uz njegov karakter