Disneyland je odlican,bio sam 2 puta,uvek je sve na istom nivou i dosta su profesionalni.
Predlog je da se uzme FAST PASS sto je nesto sto dobijes kad u validator gurnes tvoju ulaznicu a on ti vrati tvoju ulaznicu i dodatni papir za odredjenu atrakciju.To ti omogucava da ne cekas u redu sto moze trajati 5 minuta ili 55 nego ti kaze u koliko sati je tvoja voznja i onda kao gospodin udjes.
Tematski je podeljen na 4 dela,jedan su zemlja bajki,jedna zemlja avantura,jedna zemlja svemira (tu sam prvi put gledao 3D film 2006,ne mogu recima opisati koji je bio feeling

) i ima jos jedna zemlja zaboravih sad ime.
Uglavnom svaka zemlja ima po 5,6 atrakcija,zemlja bajki je vise za malu decu,a zemlja avantura i space imaju odlicne rolerkostere.Ima i voznja brodom i kuca strave sto je odlicna fora kao udjes u jednu sobu a ono je ustvari lift.
Hrana je takodje tematski podeljena imas kao gde je krajolik Americki trg , tu su hot dog i tako to,ima i meksicki deo i tu je recimo meksicka hrana itd.
Vredi videti i paradu dizni junaka koja je bila u 12 kad sam ja bio,i na samom ulasku imas veliki voz koji te vozi u krug i prolazi kroz sve zemlje,mozes i pesice ici do istih.
Video sam da ima sa jos jedan park pored samog Diznilenda ali ga nisam posetio.