Ljudi ... ma o čemu vi ovo pričate
Napraviste od jedne obične stvari - čitavu studiju: te temperatura vazduha, te opterećenost vozila, dal je stiso gas - dal ga je pustio, dal jurcamo ili se vozimo, dal trošimo Shell ili NIS, jel su Pireli ili Mišelinke ... ma mante se ćorava posla
Šta ovde nije jasno:
- jedan čovek u automobilu koji je vožen na tempomat, na ravnom putu;
- sve što je relevantno se lepo vidi, u pitanju je snimak koji traaaaaje i očito je da nema nikakvih laži i prevara;
- čovek radi ono što sam i ja radio, ono što ste i svi Vi radili u svojim automobilima: gledali koliko troši u max. stepenu prenosa - pri konstantnoj brzini (tempomat) - na ravnom putu ... pa šta vam pobogu tu nije jasno - koj vam moj smeta
Stvarno NE MOGU DA RAZUMEM OVAKVE KOMENTARE :trljamoci:
Pa jebo ga ja - pa valjda je SVIMA JASNO da ako stisnete gas u patos da će da troši kao lud, da će kada je hladno a relacija kratka - takođe da pije kao smuk ... pa jel vi stvarno mislite da je neko TOLIKO LUD da to ne razume
I šta bi iz svih ovih vaših priča trebalo da proizađe: da je ovo prikazano na snimcima netačno, besmisleno, neupotrebljivo ... pa šta će vam onda taj bord-kompjuter i njegova prikazivanja prosečne ili trenutne potrošnje ... kad i onako Vi bolje znate od njega koliko Vaš automobil troši i kako se računa prosečna ili trenutna potrošnja
Da li se iko od Vas potrudio da prvo pogleda ove snimke pa da onda iznese konkretnu zamerku: to i to je pogrešno uradio?! Koliko vidim - niko, jer sve što ste napisali nema veze sa onim što je prikazano u snimcima i specificirano u tabeli.