Pozdrav,
Masinski ili Vinca bi trebalo da rade atest, oni i rade ali je procedura sledeca:
- Uplatis 6000 za Zahtev za atest
- Po smernicama popakujes nazad enterijer i nasklone za glavu, pojas sigurnosti sve da bude u skladu da moze da se odradi homologacija.
- Kupis enterijer i ubacis ga.
- Servis koji ti je to radio udari pecat da je radio po smernicama za Punta.
- Pribavis od FAS potvrdu da ti dozvoljavaju da Van vratis u putnicko.
- Uplatis 9400 da izadjes na atest i
- Uplatis 1300 za zamenu saobracajne.
Problem jeste zbog Zakona o Bezbednosti FAS, ali ako Agencija za bezbednost kaze da je to moguce ne znam iz kog razloga ima fabrika da sprecava.
Raspalu vW bubu secnes i napravis kabrio, Ficu secnes i atestiras, pretvoris putnicki Punto ili bilo sta u Van a postojeci Van njihov kao da je zlatan NE.
Problem je sto nema valjanog objasnjenja iz kog razloga ako je Van ojacan a Classik nije zasto Classik koji je prvenstveno namenjen prevozu putnika i robe moze u teretni a nema ogibljenje namenjeno tome.
Sve u svemu bilo bi mi jasnije da odgovaraju na email i da postoji neki broj na koji zele da se jave ali.
Uzgled sam snimio skorasnje potvrde sa van na putnicko ali izgleda za je to za "s'vezom" e sad ako mi za Punta treba veza da zovem ex ministra

.
Sve u svemu, zele da te nateraju da krsis Zakon a sami nisu predvideli mehanizam za atestiranje. Sta da sam, sam prepravio auto kako sam zeleo i pravio cabrio od njega? Da ga spremim za muzej.

Ok, cekamo da se neko kompetentan ukljuci u temu pa da gledamo sto nam je ciniti.
Hvala.