Auto je 2005. godiste, 2.2 Mercedesov dizel.
POtrebno je
"crevo visokog pritiska za servo, od pumpe do letve volana"
Nije moj auto, treba drugarici i to je od reci do reci ono sto su rekli u servisu, ali nemaju deo.
Nemam ideju gde to traziti uopste, a da nije ovlasceni...
Chrysler PT, problem sa servom
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Re: Chrysler PT, problem sa servom
Kod ovih sto prave mozda.
-
- Site Admin
- Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
- Garaža: BMW 118i, CX-60
Pogledaj kod ljudi koji rade remont hidraulike. Crevo visokog pritiska imaju na metar, vidi koji precnik ti treba i samo ti naprave holendere na krajevima. Jos bolje, odnesi im staro za uzorak.
Bila je neka radnja koja je pravila ta creva u nazovi mini tržnom centu između SC Šumice i hotela Srbija. Preko puta Dunav osiguranja.
Sad sam se cuo sa servisom koji nam je radio remont letve.
Njihova preporuka je Hanza Flex, na starom novosadskom. Doneses im originalno i oni naprave po uzorku.
Cena 2000-3000 rsd. Samo je bitno da su prikljucci ispravni.
Videcemo dal ce uspeti da srede.
Njihova preporuka je Hanza Flex, na starom novosadskom. Doneses im originalno i oni naprave po uzorku.
Cena 2000-3000 rsd. Samo je bitno da su prikljucci ispravni.
Videcemo dal ce uspeti da srede.
- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:
Hidraulik 2M ili MM tako nesto, odlicni su. Odneses uzorak i milina. Dok sam bio u starom servisu tamo smo sredjivali creva od wapovapaja napisao:Bila je neka radnja koja je pravila ta creva u nazovi mini tržnom centu između SC Šumice i hotela Srbija. Preko puta Dunav osiguranja.
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2
Dobro me podseti. To je najvažnije. Imao sam problem sa nekim crevom za gorivo na pugu. Nigde ga nije bilo u Srbiji. Probao sam da mi naprave al je problem bio što je pišalo gorivo na samom priključku.NexT napisao: Samo je bitno da su prikljucci ispravni.