nisam nasao nigde S5 lonce po nekoj normalnoj ceni, tako da cu da pravim izduve.... jos uvek se dvoumim da li da radim da se cuje ili da ostane tih
ako bi isao na tisu varijantu, mogla bi da mi ostane leva strana fabricka a da napravim desnu stranu i montiram iste S-line zavrsetke kao sa leve strane(to sam vec kupio)
sta mislite da li su meni izduvi levo na istom mestu kao i na S5, zavrsetci su malo veci al se nadam da ce se lepo uklopiti...
Vidis da je na s5 rupa za izduv samo isecena dok je na tvom ivica malo obradjena a to neces moci da dobijes na drugoj strani sto znaci da ces i tu postojecu rupu morati malo da seces.
Meni nije jasno sto ne namontiras oem nastavke izduva, tj zavaris ih i sprovedes cev na drugu stranu. Nije to 1000e, a oem je oem, ovi S line deluju vece.
pa to je onda fabricki kao na 3.0TDi, ako sam vec radio S5 optiku onda bi i S5 difuzor pozadi
Scuderia napisao:Meni nije jasno sto ne namontiras oem nastavke izduva, tj zavaris ih i sprovedes cev na drugu stranu. Nije to 1000e, a oem je oem, ovi S line deluju vece.
to sam i ja hteo ali su 4 nastavka za S5 oko 44k, a ove vec imam...
mene samo zanima da li su levi kod mene na istom mestu, tj dal ce samo da upadnu na s5 diffusor a drugu stranu da pravim... fabricki S5 ima bas male ove zavrsetke, sad gledam neke aftermarket varijante i nema sanse da se pogodi S5 look, svi prave vece zavrstke...
ovi moji S-line su 76mm...senner je 75mm(1 slika), miltek je 80mm(2 slika), eisenmann je 83mm(3 slika).... nadam se da ce dobro da izgleda i da ce biti najslicnije sennerovim zavrsecima
i meni senner odlicno izgleda, ako S-line imaju isti precnik valjda ce isto i da izgledaju...videcemo
opet je dosta veci precnik nego fabricki na s5 ali mislim da su se lepo uklopili...