Nabavka rezervnih delova,dostupnost,lageri,čekanje...
- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:
Nabavka rezervnih delova,dostupnost,lageri,čekanje...
Kao sto sam opisao u temi viewtopic.php?f=12&t=1142&start=1185#p321331 NA fiatu 500L razbijeno je prednje suvozacevo bocno staklo. Poenta je sto niko od servisera u Beogradu taj deo nema na stanju. Ceka se isporuka od 10-15 dana. Ni AK Kole, ni Radulovic , ni Kompresor 

- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: Fiat 500L
Ako ti je za utehu, ni drugi nisu ništa bolji. Mi smo za novog Avensisa čekali šoferku skoro 3 nedelje, pa ti vidi. Ne drže ništa na lageru, neće da ulažu u to... 

To je politika matične kuće verovatno. Neozbiljno u svakom slučaju.
Prvi put sam danas detaljnije zagledao 500L. Sve je korektno osim sedišta i cene.
TT
Prvi put sam danas detaljnije zagledao 500L. Sve je korektno osim sedišta i cene.
TT
Po pitanju delova su VAG dileri mnogo bolji, barem kod nas. Znam da je u Autocacku lager delova poprilicno veliki. Soferka je najnormalnija stavka.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
+1 više puta sam u Autočačku tražio specifične delove i uvek je svega bilo dostupno odmah.
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Pa logično, očekuju da se pokvari pa da imaju odmah delove. 

Boringly average, but also perfect for school run mums
Pa nemaju oni potrebe u Autočačku za mnogo delova.
Recimo napišu zamena kočionih doboša, a zamene 1, naplate 2. Zamena bombine, a stavljena ko zna koja. I da ne nabrajam...
Recimo napišu zamena kočionih doboša, a zamene 1, naplate 2. Zamena bombine, a stavljena ko zna koja. I da ne nabrajam...
Mi smo sve čekali nedeljama ili mesecima za A5FL.Uroš S. napisao:+1 više puta sam u Autočačku tražio specifične delove i uvek je svega bilo dostupno odmah.
Tapatalk Pro
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Robu dobiju kad je u celosti plate tako nemaju ni racun ni sredstava da imaju na lageru na hiljade delova, narocito one koji se retko traze. E, sad, u 21. veku uz sve dostupne komunikacije i brze poste bezveze je sto isporuka traje nedeljama i mesecima, makar iz Australije dolazilo.
Sent from my HTC One V
Sent from my HTC One V
- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:
Thats my point, iz hebene Kine stigne porudzbina za 3 nedelje, a ne uigrana šema delova.
Biće da je problem što niko nema računa da transportuje jedan deo nego postoji neka ustaljena periodika kada kamion sa delovima dolazi u Srbiju.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
+1
Autočačku to radi Milšped, i sigurno neće ići poluprazan kamion iz Češke.
Autočačku to radi Milšped, i sigurno neće ići poluprazan kamion iz Češke.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Na Nacionalnoj geografiji sam gledao prilog gde su pokazali kako funkcionise VW u Americi i kako nabavlja deo iz Nemacke za svog klijenta - za jedan dan. Dakle moze. Mi tolerisemo mnogo i tako nam se vraca. Trosimo pare i jos imamo osecaj da nam neko cini.
Sent from my HTC One V
Sent from my HTC One V
Hteo sam da pomenem tu emisiju, ali...- znaš i sam