Ford Focus 2014, restyle
Ford Focus 2014, restyle
Informacija za one koje to interesuje.
Restyle focus stize krajem godine, pocetkom sledece u nase salone.
http://www.youtube.com/watch?v=vwQhpj64MOA
Prilicno sam zainteresovan za ovaj auto, sa 1.0 ecoboost motorom.
Restyle focus stize krajem godine, pocetkom sledece u nase salone.
http://www.youtube.com/watch?v=vwQhpj64MOA
Prilicno sam zainteresovan za ovaj auto, sa 1.0 ecoboost motorom.
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Re: Ford Focus 2014, restyle
Ovo mi je već prihvaljivo. 

Neuporedivo bolje. Još da skinu one repove sa štopaljki i bio bi odličan.
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Tome sam se i ja ponadao kada sam pokrenuo video, ali prc.
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Unutra je i dalje Fordovski ruzan, ali spolja je svakako pomak napred.
Moram priznati da ne znam o cemu se radi kad kazete "repovi sa stopaljki". Nagadjam, zadnja svetlosna grupa. I zaista, ovaj ford mi je totalno bzvz od pozadi, dok sedan, koji je svakako mnogo lepsi, je skuplji i sto je mnogo gore, nezgodan za manevrisanje po gradu zbog svoje duzine.
Mene brine, kad se pojavi, da li ce kao svuda u svetu cena biti neznatno veca ili identicna od starog modela (ovo u Srbiji nikako ne ide, ali nadam se). Da vidim od paketa opreme, stari paketi su tako napravljeni da tek u najvisem paketu dobijes opremu koja ima smisao a to je onda preskup auto.
Svakako ga cekam, bice moj favorit za narednu kupovinu..
Mene brine, kad se pojavi, da li ce kao svuda u svetu cena biti neznatno veca ili identicna od starog modela (ovo u Srbiji nikako ne ide, ali nadam se). Da vidim od paketa opreme, stari paketi su tako napravljeni da tek u najvisem paketu dobijes opremu koja ima smisao a to je onda preskup auto.
Svakako ga cekam, bice moj favorit za narednu kupovinu..
- ivica122
- Pridružio se: 26 Sep 2014, 21:30
- Garaža: Honda Accord CL7
Meni je unutra skroz dobar, a prednji deo mi je lepsi pre redizajna. Sa druge strane, zadnjica je uzasna bila, a takva i ostala.
Javio mi prodavac da za koji dan dobija cene za restyle i odmah ce mi proslediti pa cu ubaciti ovde..
Javi kad Alfa bude na prodaju 

Vec jeste
ali psttt

Evo dobih cene za ovaj model koji tek treba da stigne u 2015 u salone.
Moram priznati da sam razocaran. Pre svega cene su opako napucali, a u pitanju je restyle model, ne nov model.
Sa druge strane, pakete opreme su maksimalno osiromasili. Svuda u svetu uz svaki paket opreme ide i 8cni ekran i parking kamera, ovde se to dobrano doplacuje...
Moram priznati da sam razocaran. Pre svega cene su opako napucali, a u pitanju je restyle model, ne nov model.
Sa druge strane, pakete opreme su maksimalno osiromasili. Svuda u svetu uz svaki paket opreme ide i 8cni ekran i parking kamera, ovde se to dobrano doplacuje...
- Prikačeni fajlovi
-
- Focus 2015.25.pdf
- (82.02 KiB) Preuzet 140 puta
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Zar aktuelni nije na priličnom sniženju. Možda je bolji izbor?
Širim haos!
Ma nema nikakve dileme da je trenutni model sa istim paketom vise od 4000e jeftiniji, ujedno i mnogo pametnija kupovina samo problem je sto mi se ne svidja stari model...
Malo su bezobrazni, ja kapiram da ipak treba da isprazne lager starih vozila i da ce vremenom i ove cene da se izjednace, ali opet, 30% razlika u ceni, zasto? Zato sto je nov izgled?
Mislim da su bas preterali...ja ovo ovoliko necu platiti sigurno...za ove pare ja uzmem sebi sportage i bole me brige...
Malo su bezobrazni, ja kapiram da ipak treba da isprazne lager starih vozila i da ce vremenom i ove cene da se izjednace, ali opet, 30% razlika u ceni, zasto? Zato sto je nov izgled?
Mislim da su bas preterali...ja ovo ovoliko necu platiti sigurno...za ove pare ja uzmem sebi sportage i bole me brige...
Glupo bi bilo da vozis konkurenciju 
Predvidjam da ce za sajam automobila na prolece imati restyle po akcijskoj ceni od 13,000.

Predvidjam da ce za sajam automobila na prolece imati restyle po akcijskoj ceni od 13,000.
konkurenciju kome?