Dacia diler
-
- Pridružio se: 26 Jun 2012, 10:33
- Garaža: Skoda Octavia MK3 TDI, BMW 320D E90 LCI
Dacia diler
Da li imate preporuku za Dacia dilera u NS, SU? Ili to sve dodje na isto?
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Re: Dacia diler
Ja znam da je Sekulić za Reno, nisam znao da rade i Dacia program. Ako je tako onda kod njih. O njima sam čuo samo reči hvale.
Posetite www.garaza.rs !
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Rade i Dacije, samo u drugom salonu, ul. Vojvode Stepe, mislim da se to zove Novo Naselje. 

Širim haos!
-
- Pridružio se: 26 Jun 2012, 10:33
- Garaža: Skoda Octavia MK3 TDI, BMW 320D E90 LCI
Kod njih sam i bio, al reko cisto da pitam da li vredi ici kod drugih ili su ovi korektni.. Znam da su cene iste, samo me interesuje ovako odnos prema musteriji..
Za kupovinu manje-više,pre bih gledao kakav je ko po pitanju servisa i eventualne popravke.
- methane.master
Siguran sam da su i kod prodaje korektni, a što se servisa tiče, iz BG teram kola na servis kod njih.
Sent using Tapatalk
Sent using Tapatalk
Širim haos!
Šta su? Jeftiniji? Pouzdaniji? Koja ti je računica?
Zar u BG nema "normalnog" servisa?
- methane.master
Svakako siguran sam da ima odličnih majstora za Reno (naročito neovlašćenih) u BG, čak znam za neke. Prvi put sam otišao kod Sekulića dok je Clio još bio u garanciji. Pre toga sam išao u Kompresor (gde sam i kupio auto) i nisam bio zadovoljan. Kako sam odlučio da i dalje idem u ovlašćeni, nastavio sam da idem kod Sekulića. Razlika u ceni je postojala, nije bila presudna, a taman tolika da odem i da se vratim i popijem kafu. Odnos neuporediv u odnosu Kompresor. Jedna sitnica oko koje nisu hteli uopšte da se cimaju, kod Sekulića nije bila problem iako je potrošila 2x vremena nego sam servis. Paradoksalno, dešavalo mi se da izgubim manje vremena sa odlaskom u NS i povratkom, nego što mi je auto bio na servisu u BG.aviator napisao:Šta su? Jeftiniji? Pouzdaniji? Koja ti je računica?

Takođe obično svratim malo i u NS, sretnem se sa drugarima sa foruma, popijemo kafu ...

Manje više to su razlozi, nisu mnogo racionalni, a kao što kaže Nikaragva ima i ludiranja.

Širim haos!
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ma kakvo ludiranje. Auto voziš u servis u koji imaš poverenja. Ako ga nemaš u blizini teraš dalje. Ja sam Zastavu održavao kod Gudalovića, ali uvek kod istog majstora. Otkad sam u japanskom taboru bio sam na 2-3 mesta i onda sam pronašao Trio i ne planiram da menjam, makar se odselio u Niš.
Posetite www.garaza.rs !
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
https://www.youtube.com/watch?v=Hk57zVJRCuM
I ja teram kod sekulica godinama i ima svaku preporuku od mene...
Ovde u bg toliko vacare da je to strasno, samo veliki servis je u bg tipa 500-600 e a u ns, sekulic i master po oko 350 recimo, za sporta. Sve isti delovi...
Ovde u bg toliko vacare da je to strasno, samo veliki servis je u bg tipa 500-600 e a u ns, sekulic i master po oko 350 recimo, za sporta. Sve isti delovi...
Poslednja izmena od dragan u 12 Maj 2015, 12:33, izmenjeno 1 put ukupno.
Jbt, taj Kompresor je toliko ocrnjen da mu nije dobro
Posle mi u related izašao neki nesretnik što je kupio imt traktor, troši tri litre ulja na sat, a u servisu mu rekli da tako treba
Majko mila, kakva prćija bez zakona i reda. Pa mi da uvedemo pravdu u praksu, morali bi zidati zatvora i zatvora ...

Posle mi u related izašao neki nesretnik što je kupio imt traktor, troši tri litre ulja na sat, a u servisu mu rekli da tako treba

Majko mila, kakva prćija bez zakona i reda. Pa mi da uvedemo pravdu u praksu, morali bi zidati zatvora i zatvora ...

Sta sam svega nagledao u potrosackom savetniku. Ali vecina nih ne jebe ni 2% to sto ih oni pitaju ili kada imaju dokaze da nesto firma nije uradila kako valja. Inspekcije lade jaja. Pa bas fino i onda da se ne nerviram samo sam iskljucio i prestao da ih gledam vise.