Polovnjak do 1500e
Polovnjak do 1500e
Šta da kupim ženi do 1500 e, oko 1000 kubika klima nije obavezna. U opticaju su fiat seicento, daewoo matiz, mada i corse čak i a...
Re: Polovnjak do 1500e
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Ja bih Matiza izbegao najvise zbog servisa, a nesto ih i nema puno, pa ne znam ni kako sa delovima stoji, motor 3 cilindra u 98% slucajeva.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Kolega je za tacno toliko para uzeo Saxo 1.1. Njih i 106-ica sa istim motorom konstantno ima u ponudi pa treba razmotriti. Corsa 1.0 12v ni pod razno. Kum se napatio sa istom, a sada posle pet godina od tada, kurirka koja dolazi u moju firmu vozi istu i iste stvari joj se kvare. O modelu B je rec... Auto jako malo trosi, ali kroz kvarove uzima pare.
Sent from my Sony XPERIA M2 Aqua
Sent from my Sony XPERIA M2 Aqua
A vidiš puzo vozi korsu b sa čini mi se 350k km, 1.0 naravno, i nije imao nikakvih kvarova.
Što se tiče samog pitanja, sve što si naveo(sem matiza) je neki ok izbor, sve zavisi šta se vama dopada.
Ako ćemo ekonomsku stranu da gledamo, mislim da je tu fiat najisplativiji po pitanju održavanja. Rekao bih da su francuzi skuplji.
Što se tiče samog pitanja, sve što si naveo(sem matiza) je neki ok izbor, sve zavisi šta se vama dopada.
Ako ćemo ekonomsku stranu da gledamo, mislim da je tu fiat najisplativiji po pitanju održavanja. Rekao bih da su francuzi skuplji.
What i do for the livin'? I live for the livin'.
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Re: Одг: Polovnjak do 1500e
Nije bas da nije, koliko se ja secam motor je rastavljan.
E sad da ga sluzi solidno sluzi ga.
E sad da ga sluzi solidno sluzi ga.
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
I ja se kanim da lepšoj polovini uzmem nešto maleno za po gradu, Seicento mi je bio prvi izbor ali ih je veoma malo sa klimom. Saxo zvuči kao najbolja opcija, mada mi se taj auto nikako ne dojmi - bez ijednog zdravorazumskog argumenta...
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
Pre oko 2 godine smo za sestru razmatrali slicnu kupovinu i uboli saxa 1.1 bez klime za 1350 eura. Sve ostalo do 1500 a da nije saxo je trazilo puno ulaganja. Evo ga sljaka (uglavnom po gradu) bez problema. Ima malo cudan polozaj sedenja-meni ne odgovara, ali ostalo ne OK.
- schonenk
- Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
- Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3
Znam da zvuci sektaski, ali ja bih pre pogledao ovaj automobil nego saxo (koji sam vozio u vts verziji).
http://www.polovniautomobili.com/putnic ... _sa_klimom
Mozda moze za 1k da se uzme. Jeftine table, vise prostora, atraktivniji izgled.
Ako je vec saxo/106 u prici treba pogledati torziju, ugao tockova kod 90% svedoci da je vreme za reparaciju lezajeva/tuljaka. Tu je obavezno pogledati alternator i servo uredjaj. Zna da zeza lambda sonda i bobina.
http://www.polovniautomobili.com/putnic ... _sa_klimom
Mozda moze za 1k da se uzme. Jeftine table, vise prostora, atraktivniji izgled.
Ako je vec saxo/106 u prici treba pogledati torziju, ugao tockova kod 90% svedoci da je vreme za reparaciju lezajeva/tuljaka. Tu je obavezno pogledati alternator i servo uredjaj. Zna da zeza lambda sonda i bobina.
- TDI
- Banned
- Pridružio se: 12 Dec 2014, 00:52
- Garaža: VW Passat B5.5 Variant
Punto MK2, jel on dolazi u obzir?
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Ja sam pre nekoliko godina gledao Saxa i odustao sam jer mi se nekoliko njih pozalilo na problem sa strujom. Ali niko nije imao taj 1.1, sve malo jaci motori. Ćento je ok ako nece izlaziti iz grada, mada smo mi divljali svugde sa njim. Pogledaj i Lanciu Y(psilon) i ona je u tom rangu. Mozda i neki Suzuki swift.
Poslato sa Lumia 925
Poslato sa Lumia 925
Ja bi za zensko i grad, samo automatik.
A ako se traze bas te male kante, onda ovako nesto... http://www.polovniautomobili.com/putnic ... ai-atos-10

A ako se traze bas te male kante, onda ovako nesto... http://www.polovniautomobili.com/putnic ... ai-atos-10

-
- Pridružio se: 17 Avg 2014, 17:38
- Blackshadow
- Pridružio se: 22 Dec 2013, 01:41
- Garaža: W 211 2004 E200 NGT 163KS
Re: Одг: Polovnjak do 1500e
Kupljen u Smrdiji a na ime kupca i plaćen amss?!?
TT
TT
Kanis li pobijediti, ne smijes izgubiti!