Ustupam trokrevetni studio u vili Dioskuri kod Neos Marmarasa u periodu 18. - 30. avgust
https://mitos-travel.com/Grcka_Leto/Neo ... -Dioskuri/
Studio je kompletno plaćen, ali sticajem nekih okolnosti nije sigurno da ćemo moći tada da odemo, pa moramo da ga otkažemo.
Agencija će nam vratiti pare, tako da to nije problem.
Znam da je dosta toga rasprodato, pa mi logično da vam ponudim ako je neko zainteresovan da preuzme.
Apartman Grčka druga polovina avgusta
Re: Apartman Grčka druga polovina avgusta
A za malo krači termin ne može ( pošto nemam toliko dopusta?
Nema šanse. Tako agencija zakupila, tako prodaju.
Šteta, hvala što si delio svejedno.
Pajo zovi me kad se probudis. 
Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Jel moram? 

Pajo jedno off pitanje 
Jel vraćaju novce samo kada im advokat upadne u prostorije ili je to inače praksa?
Moj prijatelj je otkazao letovanje, zbog porodičnih problema, i nisu mu vratili sve novce, ne sećam se procenta, ali znam da su dosta uzeli, kao njihova zarada, pre dve tri godine otprilike ...

Jel vraćaju novce samo kada im advokat upadne u prostorije ili je to inače praksa?

Moj prijatelj je otkazao letovanje, zbog porodičnih problema, i nisu mu vratili sve novce, ne sećam se procenta, ali znam da su dosta uzeli, kao njihova zarada, pre dve tri godine otprilike ...
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Zavisi od dana otkazivanja, ima u ugovoru kad koliko vracaju, mislim da skoro sve vrate 45 dana pre puta ili tako nesto...
To je regulisano opštim uslovima.
U mom slučaju vraćaju 95% ako se otkaže do 45 dana, s tim da vrate sve ako aranžman prodaju drugom, a prodaće ga sigurno.
Što je vreme do puta kraće to vraćaju manji procenat.
U mom slučaju vraćaju 95% ako se otkaže do 45 dana, s tim da vrate sve ako aranžman prodaju drugom, a prodaće ga sigurno.
Što je vreme do puta kraće to vraćaju manji procenat.