Dakle, posto mi u potpunosti odgovara Audi, a narocito A4 (nisam porodican covek i prostor mi nije najbitnija stvar), kao logican naslednik prvi favorit je A4 B8. Posto nisam clan partije ili novokomponovani kontraverzni biznismen, cifra sa kojom raspolazem nije velika i dovoljna sa restyle model, te sam prinudjen da trazim skromno vozilo do nekih 13,5 .... plafon 14k EUR, odnosno 2008 - 2009 godiste. Naravno posle toga ide dodatni budzet da se kupe gume, urade servisi i ostalo ...
Oprema mi je jako vazna, odnosno ne zelim klot A4 samo da bih se komsijama hvalio kako sam uspeo u zivotu, vec je licno zadovoljstvo na prvom mestu. Neki minimum mi je da ima LED, xenon, displej BC u boji, MMI u boji, komande na volanu, parking senzore. Tempomat mi je vazan, ali on moze i posle da se ugradi, da se kupe lepse felne i slicno....
Zaboravih da kazem na pocetku da me iskljucivo manuelac zanima, naravno TDI
Bacio sam nedavno malo pogled i na Passat CC, prelep automobil, ali nekako vremenom utisak mi je izdusio, pogotovo mi smeta kad vidim da je unutra skoro pa isti kao Pasat B6 iz 2005. a cena automobila nije mala.... pa mi je A4 ipak ostao prvi izbor

Ako se setim jos necega dodacu, hvala svima unapred na savetima i preporukama