Postovanje ljudi,da li mozete da mi preporucite neki servis za bmw,u pitanju je x1 18d xdrive,trebam da uradim mali servis sad svi filteri i ulje i zamenicu sve diskove i plocice i kociono ulje,sve servise sam do sad radio u ovlascenom i jedan ovaj poslednji pre 15k km u aloneu,nisu pare problem ali mislim da ne treba da placam ogromne cifre u delti sto traze za obican servis treba mi neko ko zna svoj posao i da je posten i jos jedno pitanje da li mislite da trebam ja da kupim delove i gde ili da majstor to nabavi,ja bih plocice i diskove sam nabavio u autolineu,oni kazu da je ate prva ugradnja za moj auto,sad ne znam da li da i filtere i ulje nabavim tu ili sve to moze kod majstora kojeg vi preporucite,ne znam da li da nastavim u aloneu ili u katalinicu cuo sam da su ok ili da uradim na nekom drugom mestu gde je mozda i jeftinije a bolje. Hvala unapred
Auto servis Radic, kod Brane. Ja sam kod njega odrzavao BMW i bio prezadovoljan, kao i svi kojima sam ga preporucio.
Nije nesto jeftin, ali je prilicno povoljniji od ovlascenih.
Zekic vidim radi i BMW a znam da je na glasu vec bar 10god. E sad. Mada prvo je poceo vw i Audi da radi. NS.
Mada ti na skoro novom autu mozes bilo gde, zamenu ulja moze svako odraditi.