Utisci, avto je lep, tu nema šta, ali posebno u plavoj boji i gt verziji, obične verzije u nekoj sivoj ili sličnoj boji izgledaju previše obične, da ne kažem dosadne.
Najbolji del su sedišta, koja su sjajna, dosta tvrda ( tvrđa od golfovih) i obuhvate vozača sjajno. Sedi se nizko ( niže nego u golfu), ali samo u GT line izvedbi ( možda i BOSE) suvozačevo se podešava po visini šta je veliki minus za mene.
Preglednost nazad je nikakva, ali i napred je loše, maš osečaj ko da si u bunkeru ili u nekom tenku. Jako veliki minus je i neobrisano polje brisača na levoj stani uz A stub, koje uz širok stub još više kvari preglednost.
Armatura je solidna, nema dosta pretinaca za neke flaše ili telefon, kvaliteta je dobra tu nemam primedbe.
Sam motor je solidan, ide solidno za svojih 110 konja, ali samo solidno, potrošnja je bila oko 5.3 litra neke prosečne vožnje bez pažnje na potrošnju, izolacija je odlična, motor se ne čuje skoro ništa.
Jedan od minusa za mene je i položaj dugmiča jer kad hoču otvoriti prozore ( pogotove zadnje) moram staviti ruku u stvarno neprirodni položaj.
Cena ovakog primerka je oko 20000 evra, šta je preskupo.
Ako imate pitanje izvolite, a ako se još nešto setim napisat ču posle.
Slike: