Ne pišem ja o Škodi, vi pišete ko blesavi, samo sam usmerio diskusiju na poll, odgovorio na par pitanja i okačio par slika. Ovoliko ekstreman FL se retko viđa. Prosto me zanima kom procentu ljudi se dopada FL i iskreno sam impresioniran. S obzirom da ljudi koji su ga videli pre par meseci kažu da legne vremenom, verovatno će u budućnosti to da se dodatno popravi, možda i preokrene.
Iz tog razloga sam ostavio poll otvoren, tj. svako može da se predomisli i stavi novu ocenu kroz par nedelja, meseci, kad god. Napisaćemo u temi koji je rezultat tad bio, pa posle kako će biti. Interesantan eksperiment kako određen dizajn leže (ili ne leže) vremenom.
Moja pretpostavka je da će FL osvajati polagano oko posmatača, ali objektivno nikad neće biti lepši od pre-FL. Možda čak i meni legne, ali ovo sad što gledam nije automobil koji bih želeo da vozim i naravno da diskusija ovde neće imati nikakvog uticaja na moju odluku o kupovini.
@peđa, glasaj slobodno, može da se promeni glas naknadno.
Važna napomena:
POLL NE ZAKLJUČAVA OPCIJU GLASANJA KADA VEĆ GLASATE, MOŽE DA SE PREDOMISLI BILO KAD, KOLIKO GOD PUTA. STAVITE SAD KAKO OSEĆATE PA KAD BUDE DRUGAČIJE, AKO BUDE, PROMENITE GLAS