zamolio bih vas za savet, sa obzirom na to da sam veoma neiskusan sa automobilima. Kupio sam prvi automobil pre dva meseca, i vozim ga svega 20 minuta takoreći, jer se kvario 4 puta.
U pitanju je 2002 VW Polo, 1.4.
Rečeno mi je da je tabla loša pa me zaključala i nisam mogao da vozim auto. Ostavio sam ga kod majstora, posle 4 dana mi on kaže da je sređen problem (neće da se zaključava više) ali da tabla daje neke loše signale. Umesto da on to popravi, on mi samo tako da auto.
On se opet pokvari, i počnu sve žive crvene i žute sijalice na tabli da se pale.... Majstor me je majao mesec dana, i na kraju sam odvezao auto kod drugog majstora.
Sad taj drugi majstor kao nešto "zalemio", šta je već radio nemam ni pojma, i kaže mi da će tabla možda da se pokvari za 3 dana, možda za 10 dana, možda neće da se pokvari.
Moje pitanje je - da li da prodajem ovaj auto (ne čeka mi se da se pokvari, voleo bih da imam pouzdan auto) ili šta da radim?

Hvala unapred na bilo kakvom odgovoru, stvarno mi znači da čujem vaše mišljenje jer sam u životu ukupno vozio samo 100km