Sta mislite o univerzalnim uredjajima sa Aliexpressa, valja li to icemu?
Trenutno imam bluetooth obd adapter i preko telefona ocitavam, ali za moju Astru neke greske ocita, a neke ne. I ne moze da brise greske na njoj, dok na E60 moze. Da li su uredjaji bolji od adaptera?
Ima razlicitih uredjaja
Послато са Redmi Note 4 помоћу Тапатока
Auto dijagnostika sa Aliexpressa
Re: Auto dijagnostika sa Aliexpressa
BT adapter košta 5 EUR, a ima ih i od 30 EUR
Ako me razumeš
Generalno, pitanje je za šta ti treba dijagnostika
Uglavnom je bolje imati specijalizovani software za taj-i-taj auto
Ako me razumeš
Generalno, pitanje je za šta ti treba dijagnostika
Uglavnom je bolje imati specijalizovani software za taj-i-taj auto
- somi-car
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:50
- Garaža: Skoda Superb, Opel Combo
Koliko ove dijagnostike mogu vise da urade od najjeftinijih BT dijagnostika?
Ja sam cisto iz gluposti kupio taj uredjaj i iskreno uvek cu da ga imam u kolima. Letos kada mi je auto zablokirao u Makedoniji uredjaj mi je pomogao da lakse predpostavim sta je u pitanju, samim tim onom susteru u Kumanovu olaksao gde da trazi kvar i naravno resili problem...
Drugo sto je u medjuvremenu pomogao da obrisem gresku koja se javila i tako ga lakse doteram do majstora.
Ja sam cisto iz gluposti kupio taj uredjaj i iskreno uvek cu da ga imam u kolima. Letos kada mi je auto zablokirao u Makedoniji uredjaj mi je pomogao da lakse predpostavim sta je u pitanju, samim tim onom susteru u Kumanovu olaksao gde da trazi kvar i naravno resili problem...
Drugo sto je u medjuvremenu pomogao da obrisem gresku koja se javila i tako ga lakse doteram do majstora.
Somi-car
Koji je to TAJ uredjaj?
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
Koji je to TAJ uredjaj?
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Savremeni automobili sve više zavise od elektronike i kompjuterskih sistema, što znači da i dijagnostika problema postaje tehnički zahtevnija. OBD2 skeneri omogućavaju vam da sami pročitate greške i stanje vozila bez odlaska kod mehaničara. U nastavku objašnjavamo kako funkcionišu, zašto su korisni i na šta treba obratiti pažnju prilikom njihove kupovine.
https://www.garaza.rs/kako-funkcionisu- ... edi-imati/
https://www.garaza.rs/kako-funkcionisu- ... edi-imati/
Posetite www.garaza.rs !