Citroën DS9
Citroën DS9

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Re: Citroën DS6

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Puzo81
- Pridružio se: 11 Mar 2012, 23:42
- Garaža: Ford S-Max 2.0 Tdci Titanium
Ovi Francuzi nisu normalni sa Different Spiritom
.Kad DS5 izgleda kao avion na sta ce DS6 da lici 

Poslednja izmena od Puzo81 u 19 Mar 2012, 20:44, izmenjeno 1 put ukupno.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ovo je valjda DS6. A na slikama gore DS9.

Re: Citroën DS9

Cccccccccc, uhh.
Hoće ovaj auto da se pere ili će morati da ide u specijalne salone za DS seriju??

Premijera uskoro u Pekingu.

JEBOTEEEE :trljamoci: :trljamoci: :trljamoci:
(Kuckam dok skupljam vilicu sa poda)
(Kuckam dok skupljam vilicu sa poda)
- Puzo81
- Pridružio se: 11 Mar 2012, 23:42
- Garaža: Ford S-Max 2.0 Tdci Titanium
Koje ludilo od linija

- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Moram neko da se javi da kaze da mu se ne svidja 

Meni deluje nekako "previse". Potencira se izgled u fazonu "vidi me, vidi me, vidi me", kao da po svaku cenu zeli da bude u centru paznje. Crtali ga Wayne Rooney i Shaq, pa nabudzili sve sto moze da se nabudzi, samo da bude BLING BLING.
Da sam mladji 15-tak godina, verovatno bi mi se dopao, ovako jok... ALI , posto serijska verzija sigurno nece biti ovakva, nego dizajnerski malo blaza (npr nece biti sa toliko predrkanim felnama, nece biti zatamnjen ko grob, neke linije ce biti za nijansu blaze verujem, nece biti toliko nizak - IMA jako dobre sanse da mi se serijska verzija dopadne, za razliku od ove napadne.
Sve u svemu, na kraju...
Da sam mladji 15-tak godina, verovatno bi mi se dopao, ovako jok... ALI , posto serijska verzija sigurno nece biti ovakva, nego dizajnerski malo blaza (npr nece biti sa toliko predrkanim felnama, nece biti zatamnjen ko grob, neke linije ce biti za nijansu blaze verujem, nece biti toliko nizak - IMA jako dobre sanse da mi se serijska verzija dopadne, za razliku od ove napadne.
Sve u svemu, na kraju...

Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!