Auto je vracen sa tehnickog zbog razlike u sili kocenja. Naime, razlika izmedju prednjeg levog i prednjeg desnog tocka je 58 necega (verovatno posto) dok je dozvoljeno 30. levi slabije koci. Treba napomenuti da su diskovi i plocice skoro novi cca 10.000km u kvalitetu nisu kinezi, leva kociona klesta skinuta, bilo je sumnje da su gumice ili da nesto glave, odneta u servis gde su zamenjene gumice, ocisceni klizaci, vracena na auto, 0,5l novog ulja sipano, ispusten vazduh auto ponovo na tehnickom pada. Sad je razlika u sili 42, znaci pola je dobijeno zamenom gumica ili kako vec ali ne sve. Auto u voznji super koci, oba tocka ostavljaju trag, abs normalno se aktivira, nista bitno ne ukazuje da taj tocak slabije koci u voznji, ima li neko ideju sta moze biti ?
Pricali i sa nekim majstorom kaze cudno mu, nije imao takav slucaj posebno ne kod prednjih tockova a pogotovo pednjeg levog do kog je najkraci put ulja. Moj drugar majstor isto se cudi sta li moze biti. Creva i cev da imaju slabiji protok ne bi ni ovoliko pokazivao (to su reci ovih sa teh.) kao pitaju dal nisu upaljene plocice, ja licno gledao nisu, skroz normalno izgledaju, da li moze biti problem u glavnom kocionom ili cemu drugom? Ja sumnjam ipak i na crevo ili cev ali opet ??? mada to je najlakse i najjeftinije prvo zameniti samo je problem sto nemas gde da probas kocnice na valjcima pre sledeceg termina za teh. a u voznji se ni sad ne primecuje nista, misterija

Jos jedna sumnja su mi i ovi na teh. jer jedan auto ispred punta isto nije prosao iz istog razloga samo je bio neki stariji auto u pitanju ne znaju koji. Sa druge strane tehnicki pregled je nov tj sveze renoviran i nova je oprema ubacena, koliko znam ljude korektni su nece da zezaju i vracaju ako stvarno nije neki problem, cak se i iscimali vise puta da probaju da ubodu silu ali nece.