Dovolno o meni, tema u pitanju je veliki servis za Audi Q5 2015. Nedavno su mi ljudi pomogli da dotera moj auto u Srbiju, Audi Q5 2015. godine, motor je TFSI 2.0 sa kilometražom otrprilike 88000, i sad tražim neki dobar servis da bih napravim veliki servis za ga. Gledao sam ceni u ovlasčeni servisima, i mislim da oni su ipak skupi (mada verujem da oni su takođe vrlo profesijonalni). Zato, hteo bih da pronađem neki dobar servis u Beogradu, koji je sa jednoj strane profesionaljan i časten, a sa drugoj strane - nije tako skup kao, na primer, Porsche Beograd.
Tražio sam na forumu i video sam nekoliko poruka, ali mislim da oni su malo starije, imaju dve-tri godine. Hteo bih da dobijem neku aktuelnu informaciju ili preporuku od nekoga, ko ima nedavnje iskustvo (i, možda, neku informaciju o cenima za veliki servis, odnosno 90000).
Unapred hvala; nadam se ovo nije suviše glupo pitanje; ukoliko postoje neka relevantna tema koju nisam video - molim da pokažite mi nju. Takođe budem vrlo zahvaljan za popravke mojih grešaka u Srpskom!