P: Renault Clio 2, 2005., 1.2 8V

Oglasi za prodaju automobila
horvat
Reactions:
Pridružio se: 10 Sep 2021, 15:37
Garaža: Alfa Romeo 159 2.2 jts
Kontakt:

P: Renault Clio 2, 2005., 1.2 8V

Post od horvat »

Prodajemo zenin Clio.

Auto je uvezen 2018. godine iz Austrije i od je kod nas.

Servisnu knjigu nema, a tokom 6 godina vlasnistva, uradjeno/zamenjeno je sledece:
- Gume sve 4, dot iz 2021. godine, Sava AllWeather (za sve sezone)
- Prvi veliki servis 2018. kad je kupljen, drugi prosle godine (zbog vremenskog intervala 5 godina).
- Prilikom poslednjeg velikog servisa, zamenjen dihtung poklopca ventila.
- Prednji diskovi i plocice su zamenjeni pre 3 godine, a zadnji dobosi (obrada, nove pakne i novi cilindri) su uradjeni prosle godine.
- Sva 4 amortizera BIlstein B4, zamenjena pre 4 godine.
- Kvacilo zamenjeno prosle godine, tom prilikom zamenjen i lezaj spojnicke.
- Mnogo toga na trapu, solja, spona, oba stabilizatora, sileni...
- Nov akumulator stavljen pre 2 godine.
- Farovi ispolirani i zasticeni pre 2 godine.
- Svecice i kablovi pre 5 godina.
- Nove celicne felne i ratkapne kupljene prosle godine (stare su bile malo korodirane).
- Fabricki katalizator stavljen prosle godine, zajedno sa prednjom lambdom sondom. Prolazi merenje gasova na tehnickom pregledu.
- 6 malih servisa, radjeni na godinu dana, posto se nije prelazilo 10.000 km godisnje.

Karoserija nema nigde korozije, ali ima ostecenja od gradske voznje. Auto nije udaran, sva stakla su 2005. Iznutra je izuzetno ocuvan. Na autu apsolutno sve radi, svaka lampica, prekidac, svetlo, klima hladi besprekorno. Parking senzori su naknadno ugradjeni i oni bas ne rade najbolje (previse su osetljivi).

Motor je u odlicnom stanju, pali bas brzo, ne trosi nista ulja. Menjac je takodje odlican, u sve brzine upada lako, bez zapinjanja. Na trapu nista ne lupa, a zimus je uradjena optika.

Clio je stvarno u odlicnom stanju, bas je cuvan i odrzavan, a prodajemo ga zbog prosirenja porodice i potrebe za vecim. Jedina ulaganja koja su potrebna su mali servis i registracija koja istice u junu.

Zamene me ne interesuju. Prepis je obavezan. Auto je u Subotici i moguce gledanje bilo kad uz prethodnu najavu.

Cena : 1990e.

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

A evo i linka ka PA ko zeli tamo da zaprati:

https://www.polovniautomobili.com/auto- ... clio-12-8v
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Re: P: Renault Clio 2, 2005., 1.2 8V

Post od trojanac »

Koliko znači dobra fotografija. Bukvalno da odeš i kupiš ga bez pitanja.

Sent from my 2201116SG using Tapatalk

Posetite www.garaza.rs !
horvat
Reactions:
Pridružio se: 10 Sep 2021, 15:37
Garaža: Alfa Romeo 159 2.2 jts
Kontakt:

Re: P: Renault Clio 2, 2005., 1.2 8V

Post od horvat »

Slazem se, ja sam isto tog stava. Zaista nisam nista ulepsavao, fotosopirao i slicno, samo sam pazio da fotkam na "mekanom" svetlu (hladovina ili oblacan dan) i pazio sam da ne bude tamna pozadina, posto je crn auto i to je to...

Clio je prodat, moze lock/brisanje teme. :)
Zaključana tema