Poslovi u auto-moto sportu

Tehnička pitanja i objašnjenja
Odgovori
NenadNR
Reactions:
Pridružio se: 06 Apr 2013, 20:08

Poslovi u auto-moto sportu

Post od NenadNR »

Pokrenuo sam ovu temu da ukazem na to da je trenutno dosta veca mogucnost dobijanja posla u auto-moto sportu na najvisem nivou. Ovo se prvenstveno odnosi na studente tehnickih fakulteta ali i ostali imaju sansu.
Osnovni razlog je sto je generalni problem nalazenja radne snage u dosao i do auto-moto sporta. Nema bas mnogo mladjih ljudi spremnih da rade po ceo dan. Ko zeli da ovo radi mora biti spreman da ce mu to postati zivot. Od ljudi koji misle da mogu i zele maksimalno 10% to moze zapravo. Sta god da sam pravio, od fakulteta pa na dalje, treci vikend kad treba da se radi vecina ljudi odustane. Ti koji ostanu imaju sansu da uspeju u auto moto sportu.
Konkretno, najbolji momenat je kraj becelor i u toku master studija. Ima dosta ponuda za praksu, pisanje master rada i slicno. Jednom kad se udje u tim posle ide dosta lakse ko se dobro pokaze.
Posle zavrsetka studija je dosta teze dobiti posao pre nego sto se skupi dosta iskustva. Dodatni problem su radne vize. Treba naci neki posao da se dobije viza pa onda traziti dalje i skupljati iskustvo.
Ko zeli treba da proba i da ne odustaje. Uz malo srece ce se dobiti prilika.
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Re: Poslovi u auto-moto sportu

Post od dragvorl »

Da mogu ponovo da biram, sigurno bi mi to bio no. 1 izbor. Odlican izbor za mladje ljude, proputovati, upoznati ljude, nauciti. Mnogo interesantnije od rada u auto industriji, od koje ce po svoj prilici u Evropi ostati samo dugmici. Kad pomislim, dok sam studirao, nije se iz zemlje moglo normalno izaci.
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
NenadNR
Reactions:
Pridružio se: 06 Apr 2013, 20:08

Re: Poslovi u auto-moto sportu

Post od NenadNR »

Jedan primer koga zanima WEC i WRC:

https://careers.tgr-europe.com/job/Colo ... cale=en_US
Odgovori