Problem sa aftermarket auto radiom.

ICE, GPS, handsfree, chip, parking senzori, auto-grafika, zatamnjena stakla, tuning/styling i ostalo
Odgovori
Korisnikov avatar
MarjanKG
Reactions:
Pridružio se: 02 Avg 2022, 15:45

Problem sa aftermarket auto radiom.

Post od MarjanKG »

Problem sa auto radiom se pojavio kada sam bio na odmoru, a auto mi je bio parkiran 10 dana. Kad sam ga upalio i uključio radio je par minuta normalno, a zatim je počeo da secka signal, kao da prolazi kroz tunel. Znači bude dobar, pa zašušti. Zadnjih dva tri dana sam primetio da je prilično zagrejan i kad je uključen i kada je isključen. Pitao sam jednog autoelektričara za to i on mi kaže da je radio na izdisaju. Inače struju dobija sa crvene žice- stalna struja. Ne znam šta mi je pametno da uradim, da li da kupim drugi. Najgore što mu funkcije usb player, bluetooth handsfree radi i ne pravi nikakav problem.
U pitanju je JVC KD-X351BT nabavljen u Italiji.
SlikaSlikaSlika

Послато са M2101K6G помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Re: Problem sa aftermarket auto radiom.

Post od sebekkg »

Odnesi ga u Focus servis u Stanovu. Oni rade sa elektronikom. Neka dioda je možda otišla ili kondenzator.

Sent from my SM-S928B using Tapatalk

Slika
Korisnikov avatar
MarjanKG
Reactions:

Post od MarjanKG »

Ujutru, planiram da ga odnesem..

Korisnikov avatar
MarjanKG
Reactions:

Post od MarjanKG »

Odneo na servis, lik mi kaže da ne isplati se popravka, jer niko ne garantuje, šta sledeće crkava.
Nabavio drugi aftermarket Blaupunkt, ali sad mora da se prevezuje, jer on im samo pipak na njemu na stalnu struju, dok pipak za kontakt nema. Dobio sam adaptere uz njega na kojem se nalazi posebno žice sa stalnom i kontakt strujom.

SlikaSlika
Odgovori