Sa Bridgestone-kama sam prešao svega 2k kilometara dok nisu skinute i od onda stoje u kesama u garaži.
Utisci su mi bili korektni, ali ne i spektakularni: gume nisu najtiše ikad, ali nisu ni preglasne; nisu neudobne, ali znam i za udobnije.
Na forumima vlasnika Forestera sam čitao da su uglavnom predviđene za nešto manje kilometara od prosečnih letnjih guma (valjda su u Americi većina guma "baždarene" na 50k milja, a ove su na 35k), ali su i ekonomične: bukvalno svi kad ih zamene, kažu da sa tim novim gumama imaju veću potrošnju. Tako je i kod mene, ali moje nove gume su AT, pa je to svakako bilo za očekivati.
Za cenu - hajde da se dogovorimo. Kod nas je ovaj model dostupan samo na autogume.rs i to u drugim dimenzijama, tako da zaista ne bih bio pametan da kažem koliko je realno da koštaju. Svakako bih rekao da je to ispod vrednosti najpopularnijih premium SUV guma iz Michelin-a ili Conti-a, tako da ponudite nešto, pa ćemo se naći valjda na nekoj razumnoj cifri.
Slike (prve tri) su pre skidanja sa Forestera, nisam merio šaru, ali ako neko želi - nije problem.
Kontakt na PM ili +381641142372.
P.S. Ako neko želi, može u kompletu da ih dobije sa fabričkim 17" alu-felnama, isto sa Forestera (mog prijatelja), samo prethodne generacije. Njihove slike (poslednje tri) NISU sa gumama koje sam gore opisao.

Sent from my Pixel 6a using Tapatalk