Autobil u koji staju 3 autosedista
Pozdrav, potrebna mi je pomoc oko kupovine automobila u koji mogu da stanu 3 autosedista. Da li neko ima iskustva da li u Peugeot 308 ili 508 mogu stati?
Budzet je oko 7000e
Budzet je oko 7000e
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Re: Autobil u koji staju 3 autosedista
Traži Ford S-Max.
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
Znam pouzdano da je čovjek kupio Picasso da bi mu stale 3 autosjedalice (mislim da je godiste 2016, taj model).
Ali on je isao u autokuće s te 3 sjedalice i probavao sve redom dok nisu stale sve 3.
Poslano sa mog SM-A346B koristeći Tapatalk
Ali on je isao u autokuće s te 3 sjedalice i probavao sve redom dok nisu stale sve 3.
Isto sam tražio kada nam se rodilo najmlađe dete, s' tim da sam ja tražio da sva 3 sedišta budu u jednom redu, i da bude iole komotno, da mogu deca sama da se vežu (da bude i razmaka između sedišta). Tada sam kupio Ford S-Max 2016, a u izboru su bili još VW Sharan i SEAT Alhambra. Treba probati u Picassu, njega nisam razmatrao tada.
Sent from my Lenovo TB-8505X using Tapatalk
Sent from my Lenovo TB-8505X using Tapatalk
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
@djomla može da potvrdi mogu li tri dečija sedišta u Picasso.
Posetite www.garaza.rs !
Veselje 

U tom Budzetu moze i dobar Renault Espace (ali cetvorka), ili Grand Scenic. U 2.0 dci ili 1.5 dci opcijama mislim da je i pouzdanije od Citroena slicnih godista. Za Ford ne znam.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Teško će u Scenica tri sedišta pozadi, u isti red.
TapaT
TapaT
Obzirom kakava se danas prodaju i kupuju nabudzena i kabasta sedista za decu poput ovih plavih recaro nije ni cudo sto ne mogu da stanu u vecinu vozila, onda treba kuptii kombi, ne znam cemu ovako nabudzena sedista kad ima i dosta drugih koja isto vrse posao a manje su kabasta.
-
- Site Admin
- Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
- Garaža: BMW 118i, CX-60
Pa da, to sa strane ko ga sisa. Sta ce to na sedistu. Decija glava ce bolje da apsorbuje bocni sudar. Sta to toliko stite decu, pa sedista imaju toliko apsorbiconih zona. Kome to treba. U stvari "nas su roditelji bez sedista vozili do mora i sta nam fali". Sve je to nebitno i isto, svako sediste vrsi posao. Kao Vintera leti na 50c asfalta, ili letnja na ledu (polovna, al' dobra sara), sve to vrsi posao.
»Sitroen C6« — ali u svakom slučaju i kod svakog auta/sedišta treba proveriti na licu mesta.
Ja sam stavljao 2 dečija sedišta u corollu verso a između njih je sedela odrasla osoba. Inače pomenuta corolla ima 3 nezavisna sedišta pozadi, svako se pomera za sebe.
Sent from my motorola edge 30 ultra using Tapatalk
Sent from my motorola edge 30 ultra using Tapatalk
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
U svaki veći MPV staje 3 sedišta, Verso, S-Max, francuzi.
Od dugih to su samo CR-V, X-Trail prethodne generacije ali ne tako komotno kao u gorenavedenima jer oni obično imaju i tri odvojena sedišta pozadi.
Ovo Puzovo baš lepo spakovano
Od dugih to su samo CR-V, X-Trail prethodne generacije ali ne tako komotno kao u gorenavedenima jer oni obično imaju i tri odvojena sedišta pozadi.
Ovo Puzovo baš lepo spakovano

Boringly average, but also perfect for school run mums
A sta ce da sacuva dete kad ono preraste sediste i sedne u buster??? tad nema nikakvih potpora za bocne udare. Ne treba gledati sad sve tako crno, sva sedista se prave da sacuvaju dete ali treba naci adekvatno ako si vec ogranicen prostorom. Na trzistu je mnogo sedista i sigurno se mogu naci neka koja nisu prenabudzena i gde mogu 3 da se smeste u auto a ne sad traziti specijalan auto prema decijim sedistima, mislim ok ako je to nekom lakse i jeftinije nemam nista protivDzoni_m napisao: 01 Okt 2024, 08:35 Pa da, to sa strane ko ga sisa. Sta ce to na sedistu. Decija glava ce bolje da apsorbuje bocni sudar.

U ovom slucaju kod kolege koji je postavio sliku, ne deluje mi da je lako da uglavi 3. sediste kad malisan iz sredine poraste tj preraste nosiljku i kad bude zatrazio ovakvo jedno recaro, bice to jako tesno za uglaviti posto su im bocne strane presiroke.
Hvala bogu da se deca radjaju i da ih svi imaju vise ali nije sve ni lako uklopiti prema njihovim potrebama, neki kompromisi moraju da se nadju, pa ili ces da nadjes adekvatnija sedista ili da kupis neki kombi, ne mozes i da imas nabudzena sedista i "manji" auto.