Bio kod 3-4 majstora niko neće da se uhvati da radi. Radio sam CO2 test mesa ulje i vodu. Auto ne diže temperaturu niti se bilo gde vidi da curi antifriz. Šta to može biti ? Neki me uveravali da pukla glava neki kažu nemoguće da je to ako po gradu nije bilo problema toliko dugo vremena. Bio sam kod jednog majstora koji je prihvatio kaže doteraj auto i za 5 dana dodji po njega. Njega sam dobio na preporuku od drugog majstora iz drugog grada koji je radio sličan problem na A8 kaže nisam znao da rešim ali taj čovek zna ali neće da kaže
A7 3.0 dizel gubi vodu
A7 3.0 dizel gubi vodu
Pozdrav ljudi, zanima me je l ima neko slično iskustvo ili je čuo od drugog , naime Audi A7 3.0 dizel je u pitanju, auto iskljucivo na auto putu gubi vodu nakon 250-300km oko jedan litar. Prvi put mi se desilo u januaru ove godine. Nakon toga vozio samo u gradu prešao oko 10 000 nijednom nije upalio grešku sve na nivou. Opet izadjem na auto put ista priča nakon nekih 300km
Bio kod 3-4 majstora niko neće da se uhvati da radi. Radio sam CO2 test mesa ulje i vodu. Auto ne diže temperaturu niti se bilo gde vidi da curi antifriz. Šta to može biti ? Neki me uveravali da pukla glava neki kažu nemoguće da je to ako po gradu nije bilo problema toliko dugo vremena. Bio sam kod jednog majstora koji je prihvatio kaže doteraj auto i za 5 dana dodji po njega. Njega sam dobio na preporuku od drugog majstora iz drugog grada koji je radio sličan problem na A8 kaže nisam znao da rešim ali taj čovek zna ali neće da kaže
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Re: A7 3.0 dizel gubi vodu
Odakle si?
Idi u ovlašćeni servis, da ti kažu u čemu je problem, nemoj više da gubiš vreme.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Idi u ovlašćeni servis, da ti kažu u čemu je problem, nemoj više da gubiš vreme.
Ako meša ulje i vodu, kao što si napisao, jasno je šta moraš da uradiš...
Beograd. Pa da veliki servis pa nek vide šta je
Ne vozi po autoputu, prosto rešenje
Ili ako imaš par hiljada eur viška odi i popravi.
Послато са MI 9 помоћу Тапатока

Послато са MI 9 помоћу Тапатока
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Javi se čoveku +381 65 3557 035 Siniša
Meni se to dešavalo na Ford Mondeu pre 20-tak godina, ispostavilo se da je pukla glava.