Mali, jeftin, brz auto?
-
- Pridružio se: 31 Maj 2022, 23:21
Mali, jeftin, brz auto?
Koji mali gradski zvrk 1500 - 2500 evra biste gledali na oglasima, plin 1.6-2.0 do 160 konja? Ne treba biti nesto idealan i budzen auto, cisto da je malo zabavniji za voznju. Koliko su ti mali, jaci autici stabilni na auto-putu, duza voznja, vetar, itd?
Re: Mali, jeftin, brz auto?
Za te uslove što si naveo nemaš takav auto.
Baš htedoh napisati, kakve su sada cene budžet je dosta nategnut za nešto valjano.
Možda neki punto hgt, corsa c gsi...ili podići malo cifru pa neki 1.8t
Možda neki punto hgt, corsa c gsi...ili podići malo cifru pa neki 1.8t
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Neki Peugeot 206 1.6 16V, ako može iole valjan da se nađe. To je nešto najpribližnije što mi pada na pamet da se uklapa u opis.
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
Kad bi jos uvek postojali, Colt 1.6 oko 2000 godista, isao je dobro, i lezanje je bilo odlicno.matematicar napisao: 09 Feb 2025, 20:09 Koji mali gradski zvrk 1500 - 2500 evra biste gledali na oglasima, plin 1.6-2.0 do 160 konja? Ne treba biti nesto idealan i budzen auto, cisto da je malo zabavniji za voznju. Koliko su ti mali, jaci autici stabilni na auto-putu, duza voznja, vetar, itd?
Auto put je bio ko pegla. Slicno se vozi kao Civic.
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
I ako nađeš nešto za te pare, moraš da razmisliš da li ti to treba, ja nemam baš mnogo ljudi oko sebe koji bi seli u mog C2 i otišli na more npr. (ako ti je to daily), što iz aspekta udobnosti, ekonomičnosti i svega ostalog. Ja sam C2 VTS (doduše ne baš u sjajnom stanju) pre 3 godine platio 1700€, brzo sam ga i prodao. Ovaj sad što ga imam me registrovan izašao na samom vrhu tog tvog budžeta, a već za tipa dve godine, čak i da nađeš iole normalnog VTS-a neće biti izvodljivo sa tim parama. Isto kao što je Clio 2 RS pre 5-6 godina imao dobar za 3k, više ga nema, Saxa VTS-a su ljudi budzašto davali pre par godina. Nešto najmlađe što se uklapa u sve to (mali, lagan, atmo, prost) je Twingo RS, koji opet nema bez 4-5k.
Имам једно потпитање...
- YUgisa
- Pridružio se: 29 Jan 2014, 18:52
- Garaža: Yugo 1.3EFI Stroker i Yugo 1.3EFI
- Kontakt:
Clio 2 sa 1.6 motorom. I ostane ti para da sredis jer ce sigurno trebati kod auta koji je toliko mator kao i svaki koji ce morati biti da bi se uklopio u budzet.
Being second is to be the first of the ones who loose...
Samo Clio 2 sa 1.6 16v motorom može da ti pruži taj užitak, za sve ostalo je teže za te pare.
Послато са M2101K6G помоћу Тапатока
Za te pare, možda samo Alfa 147, i to opet ne u nekom sjajnom stanju. I ne znam koliko se uklapa u ovo "mali".
- zdushan
- Pridružio se: 12 Jan 2013, 13:02
- Garaža: Škoda Superb 2.0 TDI 4x4
Yaris TS Mk1?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Da...clio mk2 1.6 16v. Ćale imao i vozio sam ga jednom dole do Boke. Sudeći po tome kako je lezao ubeđen sam da nije bio na fabričkim oprugama i jeste bio zabavan za voziti.MarjanKG napisao:Samo Clio 2 sa 1.6 16v motorom može da ti pruži taj užitak, za sve ostalo je teže za te pare.
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.