Golf 7 automatski rad brisaca
Golf 7 automatski rad brisaca
Imam problem sa automatskim radom brisaca. Kada upalim brisace na prvi stepen oni rade sve vreme, u zadatom intervalu, cak i kad ne pada kisa. U podesavanjima multimedije opcija je cekirana na automatic. Pri pogledu u senzor ne vidim nikakav problem, a senzor za paljenje svetla radi kako treba.
Sta bi trebalo da uradim, pogledam kako bi brisaci radili automatski?
Sent from my ELI-NX9 using Tapatalk
Sta bi trebalo da uradim, pogledam kako bi brisaci radili automatski?
Re: Golf 7 automatski rad brisaca
Koliko položaja ručice imaš ukupno? Možda ide sporo-automatski-brzo? Ima i auta sa dodatnim odmakom za zadnje brisače, polupoložajima (poput ablendovanja na Zastavama) za jedan ciklus...
Interval, polako, brzo
Tu na interval ako auto ima senzore treba da se pali automatski
U popisu opreme pise da ih imam
A i ima senzore na soferci

Tu na interval ako auto ima senzore treba da se pali automatski
U popisu opreme pise da ih imam
A i ima senzore na soferci

Ako na interval i uključenoj automatici na HU uspori kada staneš na semafor, a ubrza kada se pokreneš, ponaša se kao da nema senzor u opremi. Da li si siguran da ga auto poseduje, tj. da li je to ikad radilo pa sad prestalo, ili nije nikad?
Kupio polovan auto. Vidim da ima u opisu opreme, a ne radi, pa zato pitam sta mogu da proverim i odradim. Na sajbni ima senzore, a u multimediji ima opcija da se uključi ili iskljuci automatsko brisanje

Izgleda drugačije nego kod mene, ova 4 okceta se ne vide, ako ih ima. Ima ovaj mali gornji i donji kružić, ali sve je ispod zatamnjenog dela, pa se jedva vidi da tu ima išta. Možda je zamenjena šoferka za neodgovarajuću? Da li je to neka pukotina na slici pri vrhu senzora?
Trebalo bi da imamo isti senzor?
Trebalo bi da imamo isti senzor?
Sad vidim i ja, izgleda kao neka pukotina, videcu da skinem pa pogledam. Ako jeste, onda cu traziti nov senzor i to je to.
Pa trebalo bi, bar mislim. Koji je tvoj auto
Pa trebalo bi, bar mislim. Koji je tvoj auto
Možeš da odeš kod nekog na dijagnostiku, ako može drugarski, možda može da pročita šta šalje i da li šalje išta. To ti je svakako toliko nebitna stvar na autu. Dobar repelent za kišu deset puta korisnija stvar.
U danasnje vreme teško naci nekog ko hoce drugarski. Nije problem ni da platim tih 10ak eur, ali znas kakva je vecina elektricara.....
Meni je nesto u glavi da uopste nisam ukljucivao brisace kad je na automatskom podesavanju.
Kad je u at modu, bukvalno ukljuci na 2 kapi koje padnu na soferku. Posle samo intenzitetom ubrzavas.
Mada iskreno, to je prva stvar koju iskljucim na kolima.
Gesendet von meinem Blauwei mit Tapatalk
Kad je u at modu, bukvalno ukljuci na 2 kapi koje padnu na soferku. Posle samo intenzitetom ubrzavas.
Mada iskreno, to je prva stvar koju iskljucim na kolima.
Gesendet von meinem Blauwei mit Tapatalk
Kod mene je isti sistem, pored automatskih svetala imam i automatska duga.
I kada su brisaci na intervalu imam utisak da malom polugicom podesavam da li zelim manje ili vise vode na soferci.
I u zavisnosti od kolicine kise brisaci rade sporije ili brze.
I kada su brisaci na intervalu imam utisak da malom polugicom podesavam da li zelim manje ili vise vode na soferci.
I u zavisnosti od kolicine kise brisaci rade sporije ili brze.