Pozdrav,
pre 9 meseci imao sam saobracajnu nezgodu i posle toga oterao motocikli u ovlašćeni servis CF moto u Gota cars NS, gde sam i kupio motor. Receno mi je dva tri meseca se cekaju delovi...
Proslo je devet, o rokovima nista ne znaju, vade se na uvoznika, kao cekaju se delovi iz Kine, sto realno i jeste verovatno problem, ali ne bi trebao da je moj vec njihov problem.
Da li mogu da ih tuzim po nekom osnovu?
Takodje da li imam pravo na produzetak garancije za taj period?
Hvala unapred.
Cekanje delova od 9 meseci
Re: Cekanje delova od 9 meseci
Za svaku tužbu, koliko znam, mora da postoji pisani dokaz da je primljeno vozilo na servis, kao i neka vrsta prepiske putem e-mail. Ja bih ti preporučio da o ovom slučaju kontaktiraš neko udruženje potrošača i dobiješ instrukcije šta da radiš. Preporučio bih ti Efektivu, oni malo agresivniji za te situacije.
Послато са M2101K6G помоћу Тапатока
Послато са M2101K6G помоћу Тапатока
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Kontaktiraj @Uroš S., možda može da ti pomogne sa pravne strane. Sigurno zna šta može i kako može.
Posetite www.garaza.rs !
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Možeš pozvati Udruženje za zaštitu potrošača, pojasniće ti koji su rokovi.
Možeš kontaktirati NOPS ili potrosac.info (kada si već u NS).
Tapa
Možeš kontaktirati NOPS ili potrosac.info (kada si već u NS).
Tapa
- Blackshadow
- Pridružio se: 22 Dec 2013, 01:41
- Garaža: W 211 2004 E200 NGT 163KS
Koji model CF?Freelander napisao:Pozdrav,
pre 9 meseci imao sam saobracajnu nezgodu i posle toga oterao motocikli u ovlašćeni servis CF moto u Gota cars NS, gde sam i kupio motor. Receno mi je dva tri meseca se cekaju delovi...
Proslo je devet, o rokovima nista ne znaju, vade se na uvoznika, kao cekaju se delovi iz Kine, sto realno i jeste verovatno problem, ali ne bi trebao da je moj vec njihov problem.
Hvala unapred.
Šta od delova?
Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока
Kanis li pobijediti, ne smijes izgubiti!
-
- Pridružio se: 29 Mar 2025, 21:40
Gomila sitnih delova napred. SR 300Blackshadow napisao: 01 Apr 2025, 00:07Koji model CF?Freelander napisao:Pozdrav,
Hvala unapred.
Šta od delova?
Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока
E sada... delovi su stigli u februaru u Gevaru u BG. Jos ih nisu raspakovali. Kazu selili su magacin pa ne mogu da lociraju delove. Nisu normalni. U sustini ne zanima me, sto su se prihvatili popravke ako ne mogu da ispune. Moram samo da vidim koje su mi opcije...
To i dalje otvoreno? Au.