Peugeot 308 vs Focus
Peugeot 308 vs Focus
Dobar dan svima. Imam Peugeot 308 hatchback 1.6 diesel, 2015. god. Kada ubacim dečija sedišta na zadnju klupu, dete koje sedi iza mene nema mesta za noge ako se ja povučem tako da mi je udobno da vozim. Planiram da ga menjam za Focus-a karavana 1.5 diesel, 2016. god. Da li osim prostora u gepeku dobijam i nešto više prostora na zadnjoj klupi sa ovom zamenom? Molim za pomoć one koji su se susreli sa ove dve verzije auta ili mogu da me upute na sajtove gde mogu da se pročitaju konkretne informacije vezano za dimenzije i da se izvrši poređenje. Hvala
Re: Peugeot 308 vs Focus
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Hvala na odgovorima. Znam za ovaj sajt, ali preko njega ne mogu da dobijem info o mestu za noge na zadnjoj klupi.
Za takve stvari ti je najbolje sa odes neki uzivo da pogledas i procenis.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Autoplac ili parking tržnog centra pa vrebaj vlasnika da ti pokaže.
Deluje da ima dosta mesta.
Deluje da ima dosta mesta.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Moguće da bi @Markoni znao da oceni iz iskustva.
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
Na ovom klipu odgledaj recenziju, pa oceni da li je to to.
Послато са M2101K6G помоћу Тапатока
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Dobijes prostor kad predje dete u sedista 4+ ili kako vec ide po kg, sto vezujes pojasem dete
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Da je Mk4 ne bi bilo dileme. On ima baš dosta mesta i u HB izvedbi. Ja sam ubeđen da bi i u Mk3 bilo više mesta nego u 308, ali kao što rekoše kolege ništa bez provere.trojanac napisao:Moguće da bi @Markoni znao da oceni iz iskustva.
Sent from my 2306EPN60G using Tapatalk
Nazalost, nema tu nekog prostora. Cela ta generacija Forda je zbog dizajna uskracena za unutrasnji prostor. Karavan Focus ima samo veci gepek. Sledeca generacija je mnogo bolja.
Bez provere ništa, mada treba videti i da li možeš da pređeš na malo slabiji kvalitet enterijera u Fokusu
Ukoliko finansije nisu preveliki problem, a navikao si se na PUG - možda da dodaš jednu nulu i pogledaš 3008?
Ukoliko finansije nisu preveliki problem, a navikao si se na PUG - možda da dodaš jednu nulu i pogledaš 3008?
Peugeot 308 1.6 vti 120ks . Da li je to Bmw motor ili je to Peugeot?
-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
Ciji god da je ne kupuj.