Sigurnosni pojas

Iskustva sa servisima, cene održavanja, pranje i poliranje
Odgovori
damjannn4
Reactions:
Pridružio se: 10 Jul 2017, 23:19

Sigurnosni pojas

Post od damjannn4 »

Mislim da mi pojas u samom onom prijemnom delu gubi kontakt i onda mi senzor non stop pokazuje upozorenje da isti nisam vezao, zna li neko majstora koji bi to mogao da resi?

Sent from my SM-A525F using Tapatalk

Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Re: Sigurnosni pojas

Post od nidza »

Ja bih najpre naprskao sa WD40, da ispere ako je upalo nešto i zaprljalo. Zaštiti okolo ubrusima da ne napraviš svinjac i ispod gde će da curi. Daj mu vremena da se reši, možda neće odmah da proradi.
damjannn4
Reactions:

Post od damjannn4 »

nidza napisao:Ja bih najpre naprskao sa WD40, da ispere ako je upalo nešto i zaprljalo. Zaštiti okolo ubrusima da ne napraviš svinjac i ispod gde će da curi. Daj mu vremena da se reši, možda neće odmah da proradi.
Dobar savet, hvala puno Slika

Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

Koji auto?

Solomonsko resenje je da se otkaci konektor ispod sedista, to uradih na Octavii A5, pojas se svakako uvek vezuje tako da je to potpuno nebitna stvar
damjannn4
Reactions:

Post od damjannn4 »

Grujic napisao:Koji auto?

Solomonsko resenje je da se otkaci konektor ispod sedista, to uradih na Octavii A5, pojas se svakako uvek vezuje tako da je to potpuno nebitna stvar
Golf 5

Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:

Post od Grujic »

Onda uradi ovako, trebalo bi da su isti po tom pitanju, ne mogu sada da se setim tacno, al u podu otvoris poklopcic itisona, i jedan je taj konektor.

Ako ciscenje ne pomogne, otkaci ga, jer davati neke pare za popravku toga je bzvz
damjannn4
Reactions:

Post od damjannn4 »

Ja pre mislim da mi je s*ebana kopca gore jer kad nju imobilisem u odredjen polozaj on prestane da pisti :) mislio sam da li postoji neko da nju zna da rastavi i procisti..

Korisnikov avatar
OMP
Reactions:
Pridružio se: 15 Feb 2013, 11:57
Garaža: Giulietta TB

Post od OMP »

Ja sam imao takav problem na grandu puntu a posto nije moglo preko konektora da se ugasi fizicki sam ga sjebao, inace uzasno me nervira to pisanje, na alfi postoji opcija da ga jednom ugasis preko menija u instrument tabli sto sam ucino, sledece aktiviranje ga aktivira zauvek pa mora dijagnostika.
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:

Post od Grujic »

damjannn4 napisao: 03 Maj 2025, 18:58 Ja pre mislim da mi je s*ebana kopca gore jer kad nju imobilisem u odredjen polozaj on prestane da pisti :) mislio sam da li postoji neko da nju zna da rastavi i procisti..

Kako misliš kopča? Pa pre dole gde se ukopčava se gubi kontakt pa pomeranjem kopče pojasa dobijaš kontakt i samim tim mir i tišinu :)
Mada sada kapiram da ti kopčom nazivaš deo gde se ukopčava pojas.

Šta znam, ja ne se ne bih mlatio sa time
damjannn4
Reactions:

Post od damjannn4 »

Grujic napisao:
damjannn4 napisao: 03 Maj 2025, 18:58 Ja pre mislim da mi je s*ebana kopca gore jer kad nju imobilisem u odredjen polozaj on prestane da pisti :) mislio sam da li postoji neko da nju zna da rastavi i procisti..

Kako misliš kopča? Pa pre dole gde se ukopčava se gubi kontakt pa pomeranjem kopče pojasa dobijaš kontakt i samim tim mir i tišinu :)
Mada sada kapiram da ti kopčom nazivaš deo gde se ukopčava pojas.

Šta znam, ja ne se ne bih mlatio sa time
Belt Buckle na engleskom ne znam kako se po srpski kaze...

Odgovori