Sigurnosni pojas
Sigurnosni pojas
Mislim da mi pojas u samom onom prijemnom delu gubi kontakt i onda mi senzor non stop pokazuje upozorenje da isti nisam vezao, zna li neko majstora koji bi to mogao da resi?
Sent from my SM-A525F using Tapatalk
Re: Sigurnosni pojas
Ja bih najpre naprskao sa WD40, da ispere ako je upalo nešto i zaprljalo. Zaštiti okolo ubrusima da ne napraviš svinjac i ispod gde će da curi. Daj mu vremena da se reši, možda neće odmah da proradi.
Dobar savet, hvala punonidza napisao:Ja bih najpre naprskao sa WD40, da ispere ako je upalo nešto i zaprljalo. Zaštiti okolo ubrusima da ne napraviš svinjac i ispod gde će da curi. Daj mu vremena da se reši, možda neće odmah da proradi.

- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Koji auto?
Solomonsko resenje je da se otkaci konektor ispod sedista, to uradih na Octavii A5, pojas se svakako uvek vezuje tako da je to potpuno nebitna stvar
Solomonsko resenje je da se otkaci konektor ispod sedista, to uradih na Octavii A5, pojas se svakako uvek vezuje tako da je to potpuno nebitna stvar
Golf 5Grujic napisao:Koji auto?
- Grujic
- Moderator
Onda uradi ovako, trebalo bi da su isti po tom pitanju, ne mogu sada da se setim tacno, al u podu otvoris poklopcic itisona, i jedan je taj konektor.
Ako ciscenje ne pomogne, otkaci ga, jer davati neke pare za popravku toga je bzvz
Ako ciscenje ne pomogne, otkaci ga, jer davati neke pare za popravku toga je bzvz
Ja pre mislim da mi je s*ebana kopca gore jer kad nju imobilisem u odredjen polozaj on prestane da pisti
mislio sam da li postoji neko da nju zna da rastavi i procisti..

Ja sam imao takav problem na grandu puntu a posto nije moglo preko konektora da se ugasi fizicki sam ga sjebao, inace uzasno me nervira to pisanje, na alfi postoji opcija da ga jednom ugasis preko menija u instrument tabli sto sam ucino, sledece aktiviranje ga aktivira zauvek pa mora dijagnostika.
- Grujic
- Moderator
Kako misliš kopča? Pa pre dole gde se ukopčava se gubi kontakt pa pomeranjem kopče pojasa dobijaš kontakt i samim tim mir i tišinudamjannn4 napisao: 03 Maj 2025, 18:58 Ja pre mislim da mi je s*ebana kopca gore jer kad nju imobilisem u odredjen polozaj on prestane da pistimislio sam da li postoji neko da nju zna da rastavi i procisti..

Mada sada kapiram da ti kopčom nazivaš deo gde se ukopčava pojas.
Šta znam, ja ne se ne bih mlatio sa time
Belt Buckle na engleskom ne znam kako se po srpski kaze...Grujic napisao:Kako misliš kopča? Pa pre dole gde se ukopčava se gubi kontakt pa pomeranjem kopče pojasa dobijaš kontakt i samim tim mir i tišinudamjannn4 napisao: 03 Maj 2025, 18:58 Ja pre mislim da mi je s*ebana kopca gore jer kad nju imobilisem u odredjen polozaj on prestane da pistimislio sam da li postoji neko da nju zna da rastavi i procisti..
Sent from my SM-A525F using Tapatalk![]()
Mada sada kapiram da ti kopčom nazivaš deo gde se ukopčava pojas.
Šta znam, ja ne se ne bih mlatio sa time