Kupovina Suzuki Vitare 2025
-
- Pridružio se: 18 Sep 2024, 20:05
Kupovina Suzuki Vitare 2025
Dobro veče,kao što naslov kaže u planu sam kupovine novoga auta.
U pitanju je Suzuki Vitara 1.4 2025.
Iščitato sam postove članova koji posjeduju Suzuki vozila i stekao sam utisak da je velika većina zadovoljna automobilom.
Na neki način vaši postovi i uloženo- dobijeno me navelo da razmatramo kupovinu Suzukija.
Pa ovom prilikom želim da pitam članove dal ste još zadovoljni i dal' bi se opet odlučili za kupovinu Suzukija?
Hvala unapred.
U pitanju je Suzuki Vitara 1.4 2025.
Iščitato sam postove članova koji posjeduju Suzuki vozila i stekao sam utisak da je velika većina zadovoljna automobilom.
Na neki način vaši postovi i uloženo- dobijeno me navelo da razmatramo kupovinu Suzukija.
Pa ovom prilikom želim da pitam članove dal ste još zadovoljni i dal' bi se opet odlučili za kupovinu Suzukija?
Hvala unapred.
- mironiko
- Pridružio se: 05 Jan 2017, 10:46
- Garaža: Subaru Forester e-Boxer Basic 2024. + Škoda Fabia 1.2 HTP 2004.
- Kontakt:
Re: Kupovina Suzuki Vitare 2025
Imao S-Cross od 2019. do prošle godine (kada je prešao sestei i zetu), zamenjen isključivo zbog želje za kupovinom većeg auta.
Njegove mane su jasne: osrednji kvalitet materijala u kabini (ne i izrade, ona je odlična) i slabašna izolacija na brzinama većim od 100 km/h. Sve osim toga je dobro: motor potentan i niske potrošnje, auto udoban, prostran za svoju veličinu, dobra oprema za cenu, povoljno održavanje.
I sada kada ćale planira da menja auto, huškam ga da gleda Vitaru (a inicijalno je hteo Kamiq-a). Po mom mišljenju, odlični automobili za svakoga ko ne očekuje neki luksuz od auta.
Sent from my Pixel 8 using Tapatalk
Njegove mane su jasne: osrednji kvalitet materijala u kabini (ne i izrade, ona je odlična) i slabašna izolacija na brzinama većim od 100 km/h. Sve osim toga je dobro: motor potentan i niske potrošnje, auto udoban, prostran za svoju veličinu, dobra oprema za cenu, povoljno održavanje.
I sada kada ćale planira da menja auto, huškam ga da gleda Vitaru (a inicijalno je hteo Kamiq-a). Po mom mišljenju, odlični automobili za svakoga ko ne očekuje neki luksuz od auta.
Sent from my Pixel 8 using Tapatalk
Astra >> Lambo
-
Hvala na odg.
I mi smo se lomili izmedju polovnog Karoqa ili novog Suzukija,
E sada Suzuki je 21500€ a Škoda 23500€ sa 25000 km ,tako da bolje novo kupiti.
I mi smo se lomili izmedju polovnog Karoqa ili novog Suzukija,
E sada Suzuki je 21500€ a Škoda 23500€ sa 25000 km ,tako da bolje novo kupiti.
Poslednja izmena od Kom.Gvozden u 13 Avg 2025, 23:00, izmenjeno 1 put ukupno.
Karoq nije uporediv sa Vitarom nikako.
-
Znam,više mu priliči S-cros kao usporedba..
I on teško.
-
- Pridružio se: 04 Maj 2012, 10:59
- Garaža: kia ceed 1.4, pezo 206 1.4 hdi
Vitara je model star 10+ godina.
To se kupuje samo polovno.
Pre bih kupio novog mg zs nego polovnu vitaru.
Šta će ti taj old timer.
Nit ima prostora,dizajn iz 2010,cena ludačka.
Kupi nešto novo i moderno za te pare.
Treba to gledati svaki dan na parkingu...
To se kupuje samo polovno.
Pre bih kupio novog mg zs nego polovnu vitaru.
Šta će ti taj old timer.
Nit ima prostora,dizajn iz 2010,cena ludačka.
Kupi nešto novo i moderno za te pare.
Treba to gledati svaki dan na parkingu...
-
Hvala na odgvorima 

I stara Vitara i novi S Cross su best buy samo takav i to će dugo ostati, barem dok ne poskupe. Za taj novac nema ništa da se uzme što je približno solidno, pouzdano i nekvarljivo. Mane su zanemarive, tanak lim i izolacija u vratima, bučnija šoferka na brzinama na autoputu. Sve ostalo je više nego solidno a na prvom mestu pouzdanost i zanemariv broj kvarova. Dugo su ova 2 Suzukija bila na vrhu evropskih listi pouzdanosti.
Naravno da nije ni Mazda ni Honda i posebno naravno da ima boljih auta ali za mnogo više para koje u Srbiji po mom mišljenju ne vredi zarobljavati u automobil. Za te pare ima samo rumunska konkurencija. Što bi na nivou želje da se impresionira komšiluk možda bio još gori izbor.
Ukratko, kupuj.
Naravno da nije ni Mazda ni Honda i posebno naravno da ima boljih auta ali za mnogo više para koje u Srbiji po mom mišljenju ne vredi zarobljavati u automobil. Za te pare ima samo rumunska konkurencija. Što bi na nivou želje da se impresionira komšiluk možda bio još gori izbor.
Ukratko, kupuj.
Zavisi za koje potrebe kupuje, ako je za porodicu Vitara je mala.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Ja sam vozio SX4.
Vitara je te veličine (unutra nešto komfornija), i sasvim je OK. Čak sam razmatrao da je kupim polovnu, nešto mlađu. I održavanje u ovlašćenom nije dranje, bar za redovne stvari, jedino što se skoro svaki deo, koji nije za mali/veliki servis, čeka iz Mađarske.
Međutim, uz male promene je prodaju 10+ godina, a cena nije niska. Takođe, polovne imaju cenu koja nije normalna. Ako je takvo tržište, to je u redu, ali za mene nema smisla.
Dakle, rado bih i sad kupio mlađeg polovnjaka, kupljenog ovde, ali ne za novac koji traže.
Послато са SM-G980F помоћу Тапатока
Vitara je te veličine (unutra nešto komfornija), i sasvim je OK. Čak sam razmatrao da je kupim polovnu, nešto mlađu. I održavanje u ovlašćenom nije dranje, bar za redovne stvari, jedino što se skoro svaki deo, koji nije za mali/veliki servis, čeka iz Mađarske.
Međutim, uz male promene je prodaju 10+ godina, a cena nije niska. Takođe, polovne imaju cenu koja nije normalna. Ako je takvo tržište, to je u redu, ali za mene nema smisla.
Dakle, rado bih i sad kupio mlađeg polovnjaka, kupljenog ovde, ali ne za novac koji traže.
Послато са SM-G980F помоћу Тапатока
-
Pa to i ja mislim ipak je auto 10+ godina na tržištu,a i cena mi igra ulogu.
U petak probna vožnja pa ćemo videti.
Hvala ljudi
U petak probna vožnja pa ćemo videti.
Hvala ljudi
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Vozio sam skoro S-Cross na testu. Zaista best buy kad se sve sabere i oduzme. I kod Vitare je slična situacija. Napominjem da je već desetak dana aktuelan popust za Vitaru, gde su obuhvaćena prva dva paketa opreme: Comfort 20.900e i Premium 22.900e. U pitanju je manuelni menjač i prednji pogon.
Pre par dana sam imao na testu novi Picanto 1.2 AT u nekom višem paketu opreme, koji košta otprilike kao ovaj Premium. Zvanična cena u cenovniku, ne znam koliko bi bio popust, ali svakako neuporediva su ta dva modela, a cena tu negde. Naravno svaki segment ima svoju ciljnu grupu, ali realno Vitara ima odličnu cenu u odnosu na sve što nudi. Sad, da li je veličina adekvatna za porodicu, to moraš sam da proveriš i odlučiš.
Ako je kupovina planirana u Euro Sumaru javi se putem privatne poruke da ti prosledim kontakt tamo.
Pre par dana sam imao na testu novi Picanto 1.2 AT u nekom višem paketu opreme, koji košta otprilike kao ovaj Premium. Zvanična cena u cenovniku, ne znam koliko bi bio popust, ali svakako neuporediva su ta dva modela, a cena tu negde. Naravno svaki segment ima svoju ciljnu grupu, ali realno Vitara ima odličnu cenu u odnosu na sve što nudi. Sad, da li je veličina adekvatna za porodicu, to moraš sam da proveriš i odlučiš.
Ako je kupovina planirana u Euro Sumaru javi se putem privatne poruke da ti prosledim kontakt tamo.
Posetite www.garaza.rs !
Gvozdene ja samo da se javim i da ti pozelim srecu da nadjes dobar auto 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
-
Auto se kupuje u DE jer tu živim.
Uspoređivao sam cene šta bih ovde mogao da kupim za te novce i stvarno Vitara ispada best buy. Ukoliko sve bude kako treba auto ce ubrzo biti predstavljen u Garaži.
Uspoređivao sam cene šta bih ovde mogao da kupim za te novce i stvarno Vitara ispada best buy. Ukoliko sve bude kako treba auto ce ubrzo biti predstavljen u Garaži.