Pomoc pri odabiru automobila

Razne informacije u vezi kupovine automobila
Odgovori
radakbre
Reactions:
Pridružio se: 21 Jul 2024, 13:01

Pomoc pri odabiru automobila

Post od radakbre »

Pozdrav svima,

Posto sam dosta neodlucan po pitanju ove teme,rekoh da pitam vas za po koji savet.
U procesu sam kupovine automobila za sebe ali nikako ne mogu da se odlucim sta uzeti.

Razmatrao sam:
Fiat bravo 1.6 120
A3 2005 BKD sa c revizijom glave
citroen c4 2012 exclusive paket opreme,panorama
citroen c4 2017 standarni paket, multimedija itd
a3 2008 cbab 2.0

Kao sto vidite, ni malo slicni, ni po ponudi ni po cenama.
Sto se tice starije a3ke, uzdam se u to da nadjem dobar primerak i da samo nastavim sa odrzavanjem.
Razmatrao sam bio i bravo 2 1.9 150, ali posto mi je potrosnja jedan od faktora, nekako sam ostavio to sa strane.

Sta vi mislite?
Da li ici na novijeg c4, malo starijeg? Izgubljen sam sto se tice same kupovine.
Mogu ubaciti i neke oglase vezano za ova vozila.

Hvala puno!
Korisnikov avatar
AleksandarAca
Reactions:
Pridružio se: 21 Jul 2021, 14:54
Garaža: VW Tiguan 2.0TDI R-Line 4Motion, VW ID.3 Pro Performance

Re: Pomoc pri odabiru automobila

Post od AleksandarAca »

Ja jedino mogu da kazem da je C4 iz 2012 odlican auto, vozio sam jednog, dok je bio aktuelan, par godina. Motor 92KS bez plivajuceg zamajca, iako na papiru deluje slabo, skroz je dovoljan za normalnu upotrebu.

Sent from my SM-S938B using Tapatalk

Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
Garaža: Nemam garažu :(

Post od Gaginh0 »

Ne znam da li si mislio ma generaciju A3 ili konkretno godište (2005), ali C glava ide od sredine 2007.
BOJ SE OVNA, BOJ SE GOVNA, A KAD ĆU ŽIVETI?

Slika
Korisnikov avatar
Skipper
Reactions:
Pridružio se: 26 Jul 2016, 21:02
Garaža: Toyota Avensis MK3

Post od Skipper »

Ako već imaš mogućnosti za novije vozilo ne vidim u toj priči nikako audi star 20+ godina ma koliko god sačuvan bio.
Korisnikov avatar
elMaestro
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:07
Garaža: C2

Post od elMaestro »

Takav Audi da iole liči na auto, nema bez 4+ hiljade evra u Srbiji (kad bi uopšte mogao da se nađe takav), a dati 4-5k€ za golfa dizela starog 20 godina, meni, iskreno nema baš logike. Ako si gledao Brava, onda pogledaj i Deltu, mogu se naći sačuvaniji primerci, a meni je ona za klasu iznad Brava, iako je to u suštini jedno te isto.

Što se tiče Citroena, na tebi je da odlučiš spram budžeta i želja da li želiš opremu ili mlađi auto, ali ništa taj stariji nema više što je neophodno, da bi vredelo ići na toliko stariji auto. 1.6 hdi je odličan izbor i trpi kilometre prilično dobro.
Имам једно потпитање...
Odgovori